Βασίλης Σκουντής

Στο Γυμνάσιο, στην Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή Πειραιώς, έβγαζα μια χειρόγραφη σατιρική εφημερίδα, με τα δρώμενα της τάξης, ονόματι Εύθυμος Κόσμος. Υστερα στο Λύκειο πρωτοστάτησα στην έκδοση μιας κανονικής εφημερίδας, που λεγόταν Μαθητικά Μηνύματα. Από το 1978 έχω περάσει από ένα σωρό εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς, ιστοσελίδες, Γραφεία Τύπου.
Έβγαλα βιβλία, διηύθυνα την Υπηρεσία Ολυμπιακής Πληροφόρησης το 2004, εδώ και λίγο καιρό εξελέγην μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ. Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα, δηλώνω «ψυχάκιας» με τη δημοσιογραφία και τηρώ αυτό που γράφει στην «Ασκητική» ο Νίκος Καζαντζάκης… «Να σαι ανήσυχος, αφχαρίστητος, απροσάρμοστος πάντα. Όταν μια συνήθεια καταντήσει βολική, να τη συντρίβεις. Η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η ευχαρίστηση». Τον Σεπτέμβριο του 20, χωρίς να έχω ναυαγήσει, με περισυνέλεξε το SPORT24 και πολύ το φχαριστήθηκα. Κατόπιν όλων αυτών είμαι ο Βασίλης Σκουντής και παραμένω ένας ευχαριστημένος… αφχαρίστητος.

" " /  -  (  / EUROKINISSI)
image
Βασίλης Σπανούλης: Βλάχος να 'ναι κι ό,τι να ναι
image
Τρεις του Σεπτέμβρη δεν περνάς
image
Ο Γιώργος Παπαγιάννης
image
San Antonio Spurs forward Juancho Hernangomez (41) during the second half of an NBA basketball game against the Miami Heat, Thursday, Feb. 3, 2022, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay)
image
Το κλάμα του Βλάχου και το τραγούδι του Μίκη
image
Η αχτίδα φωτός για να έχουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Mundobasket και τα εθνικά μας θέματα
image
Ας κρατάμε μικρό Καλάθη
image
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το κόκκινο σεμινάριο και το πράσινο... αίμα
image
Ο Κώστας Σλούκας πανηγυρίζει με τον Τόμας Γουόκαπ
image
Έπεσε στη ΦΑΛκονέρα
image
Ο Σερέλης, ο Μπέικον και ο... Γκάλης
image