FORMULA 1

Formula 1, Άμπου Ντάμπι: Η άφιξη Φερστάπεν - Χάμιλτον στην Yas Marina με καλοκαιρινή διάθεση

Ο Χάμιλτον και ο Φερστάπεν στο GP του Άμπου Ντάμπι
Ο Χάμιλτον και ο Φερστάπεν στο GP του Άμπου Ντάμπι © 2021 KAMRAN JEBREILI / AP IMAGES

Ο Λιούις Χάμιλτον και ο Μαξ Φερστάπεν κατέφθασαν στην πίστα του Άμπου Ντάμπι ενόψει της απόλυτης μονομαχίας για τον φετινό τίτλο στη Formula 1.

Έφτασε η στιγμή για τη στιγμή που όλοι φίλοι των motorsports έφτασε. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον και ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, βρίσκονται στο φινάλε της σεζόν και το μεσημέρι της Κυριακής θα μονομαχήσουν για τον τίτλο του πρωταθλητή στη Formula 1.

Οι δύο μονομάχοι, οι οποίοι είναι ισόβαθμοι με 369,5 πόντους, κατέφθασαν στην πίστα Yas Marina με καλοκαιρινό outfit. Ο Φερστάπεν με μία βερμούδα και μία polo μπλούζα της ομάδας, ενώ ο Χάμιλτον επέλεξε ένα ιδιαίτερο παντελόνι γνωστού οίκου μόδας και ένα φαρδύ T-Shirt με το κίτρινο και το μπλε να κυριαρχούν.

Βαθμολογικά είναι ισόβαθμοι, στιλιστικά εμφάνισαν διαφορές. Αγωνιστικά ποιος θα επικρατήσει;

Στο Special LIVE Show του SPORT24, οι Χάρης Σταύρου, Γιάννης Λημναίος και Μιχάλης Γεωργιάδης σχολιάζουν την απόλυτη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στη Formula 1 μεταξύ του Λιούις Χάμιλτον και του Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι. Έναρξη στις 14:45.

TAGS FORMULA 1 F1 GP ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ