FORMULA 1

Formula 1, Άμπου Ντάμπι: Το συγκινητικό αντίο της Honda

Ο Μαξ Φερστάπεν στις δοκιμές στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι
Ο Μαξ Φερστάπεν στις δοκιμές στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι © 2021 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Η Honda αποχαιρέτησε τη Formula 1 μ' ένα συγκινητικό μήνυμα γεμάτο από ευχαριστώ.

Η Honda θέλησε να αποχαιρετήσει τη Formula 1 και τους εκατομμύρια φανς που το μεσημέρι της Κυριακής (12/12,14:50, ΕΡΤ2 και 15:00, COSMOTE SPORT 5 HD) θα παρακολουθήσουν με κομμένη την ανάσα τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και τη μεγάλη μάχη τίτλου ανάμεσα στον Μαξ Φερστάπεν και τον Λιούις Χάμιλτον.

Η ιαπωνική εταιρεία, η οποία προμηθεύει με υβριδικές μηχανές τις Red Bull Racing και AlphaTauri, είχε από καιρό ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από το σπορ μετά το φινάλε του 2021. Έτσι, με ένα συγκινητικό μήνυμα είπε το δικό της αντίο σε οδηγούς, ομάδες και κοινό, προσπαθώντας να μην ξεχάσει κανέναν.

"Ευχαριστούμε όλους τους αντιπάλους μας κατά τη διάρκεια των χρόνων από τότε που αγωνιστήκαμε για πρώτη φορά στη F1 το 1964. Ευχαριστούμε επίσης τους πολλούς οδηγούς και τις ομάδες που δουλέψαμε μαζί τους. Ευχαριστούμε τη Red Bull Racing και τη Scuderia AlphaTauri που πέρασαν μαζί μας και τα άσχημα και τα όμορφα, έχοντας το ίδιο όνειρο. Και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, σε όλους τους φανς.

Και τώρα ήρθε η ώρα για τον τελευταίο χορό", αναφέρει στο μήνυμά της η HONDA.

Στο Special LIVE Show του SPORT24, οι Χάρης Σταύρου, Γιάννης Λημναίος και Μιχάλης Γεωργιάδης σχολιάζουν την απόλυτη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στη Formula 1 μεταξύ του Λιούις Χάμιλτον και του Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι. Έναρξη στις 14:45.

TAGS FORMULA 1 GP ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ