FORMULA 1

Formula 1, GP Άμπου Ντάμπι: Ο Τσιτσιπάς διάλεξε Φερστάπεν στη μάχη με Χάμιλτον

O Στέφανος Τσιτσιπάς
O Στέφανος Τσιτσιπάς © 2021 MARK J. TERRILL/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη μάχη ανάμεσα στους Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον για τον τίτλο του πρωταθλήτη στη formula 1 εξέφρασε τη στήριξη του στον Ολλανδό οδηγό.

Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν την τελική μάχη ανάμεσα στον Μαξ Φερστάπεν και τον Λιούις Χάμιλτον για το ποιος θα κατακτήσει το φετινό τίτλο στη formula 1 με τους δύο οδηγούς να μπαίνουν στο γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι ισόβαθμοι με τον Ολλανδό να παίρνει την pole position στις κατακτήριες του Σαββάτου (11/12).

Η formula 1 δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο διάσημοι αθλητές επιλέγουν ανάμεσα στους δύο για το ποιον θέλουν να πάρει το πρωτάθλημα.

Ανάμεσα τους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που εξέφρασε τη στήριξη του στον Μαξ Φερστάπεν λέγοντας χαρακτηριστικά: "Υποστηρίζω τον Μαξ. Ελπίζω πραγματικά να κερδίσει αυτόν τον τίτλο και να μας κάνει όλους περήφανους".

Επιπλέον, την άποψή τους εξέφρασαν αρκετοί αθλητές, όπως ο πρωταθλητής του MotoGP, Φάμπιο Κουαρταραρό, ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Τρεντ-Αλεξάντερ Άρνολντ, ο πρώην ποδοσφαιριστής, Μάρκο Φαν Μπάστεν και άλλοι.

TAGS FORMULA 1 F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ