FORMULA 1

Formula 1, Άμπου Ντάμπι: Η εντυπωσιακή πανοραμική λήψη της πίστας του μεγάλου τελικού

Η πίστα του μεγάλου τελικού της Formula 1 στο GP του Άμπου Ντάμπι
Η πίστα του μεγάλου τελικού της Formula 1 στο GP του Άμπου Ντάμπι © 2021 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Στους ρυθμούς του μεγάλου φετινού τελικού της Formula 1 στο GP του Άμπι Ντάμπι κινείται ο κόσμος των motorsports, με την πανοραμική λήψη της πίστας που θα μονομαχήσουν Φερστάπεν - Χάμιλτον για τον τίτλο να είναι το λιγότερο εντυπωσιακή.

Το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 πραγματικά κόβει την ανάσα. Η μάχη μεταξύ Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν για τον τίτλο του 2021 έφτασε να κριθεί στον τελευταίο αγώνα, στην πίστα του Γιας Μαρίνα.

Το μεγάλο come-back με τρεις συνεχόμενες νίκες του Χάμιλτον έφερε τους δύο διεκδικητές ισόβαθμους με 369,5 πόντους. Αμφότεροι θα τα δώσουν όλα για όλα, στον τελικό του Άμπου Ντάμπι. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και η Formula 1 ανήρτησε στα social media μία εντυπωσιακή πανοραμική φωτογραφία από τη πίστα που την Κυριακή (14:50, ΕΡΤ2 και 15:00, COSMOTE SPORT 5 HD) οι δύο οδηγοί θα τα παλέψουν για τον τίτλο.

"Το μέρος όπου τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα και οι καρδιές θα ραγίσουν την Κυριακή", έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στα social media η Formula 1.

Στο Special LIVE Show του SPORT24, οι Χάρης Σταύρου, Γιάννης Λημναίος και Μιχάλης Γεωργιάδης σχολιάζουν την απόλυτη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στη Formula 1 μεταξύ του Λιούις Χάμιλτον και του Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι. Έναρξη στις 14:45.

TAGS FORMULA 1 GP ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ RED BULL MERCEDES F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ