GP ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Formula 1: Φερστάπεν, Ράσελ, Αλόνσο ή Χάμιλτον; Ποιος θα κερδίσει στο GP Αυστραλίας

The top 3 fastest qualifiers, Mercedes driver George Russell of Britain, left, Red Bull driver Max Verstappen of Netherlands and Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain, right, pose for a photo ahead of the Australian Formula One Grand Prix at Albert Park in Melbourne, Saturday, April 1, 2023. Verstappen qualified fasted, Russell second and Hamilton is 3rd. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
George Russell / Mercedes, Max Verstappen / Red Bull, Lewis Hamilton / Mercedes, Australian Formula One Grand Prix 2023 AP PHOTO/ASANKA BRENDON RATNAYAKE

Ψηφίστε στο poll του SPORT24 ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής στο τρίτο Γκραν Πρι της σεζόν.

Ο Μαξ Φερστάπεν έδειξε ποιος είναι το “αφεντικό” στο γκριντ, παίρνοντας εμφατικά στο τέλος την pole position στο qualifying του GP Αυστραλίας. Δίπλα του και πίσω του, οι εντυπωσιακά αναβαθμισμένες Mercedes των Τζορτζ Ράσελ και Λιούις Χάμιλτον αντίστοιχα θα προσπαθήσουν να “κλέψουν” από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή τη νίκη στο Άλμπερτ Παρκ, την οποία αντίθετα ο Σέρτζιο Πέρεζ μάλλον δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει καθώς εκκινεί τελευταίος ελπίζοντας σε ένα θαύμα.

Σε αυτό ελπίζουν και οι δύο Ferrari... Αντίθετα, από την εξίσωση της νίκης δεν πρέπει να βγάζουμε εκτός την “αλεπού” Φερνάντο Αλόνσο που ξεκινά τον αγώνα από την 4η θέση.

Ποιος θα κερδίσει το GP Αυστραλίας; Ψηφίστε στο Poll που ακολουθεί που πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής στον τρίτο αγώνα της σεζόν.

TAGS GP ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ FORMULA 1 ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΑΛΟΝΣΟ ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΡΑΣΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ