FORMULA 1

Τοντ:"Ο Μπράουν ίσως επιστρέψει"

Τοντ:"Ο Μπράουν ίσως επιστρέψει"
μπραουν

Στην αποκάλυψη πως η Ferrari βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ρος Μπράουν, προχώρησε το αφεντικό της σκουντερία Ζαν Τοντ

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως απο την στιγμή που ο Ρος Μπράουν, ανακοινώσει πως θα επιστρέψει στις τάξεις της F1, η Ferrari θα είναι η πρώτη ομάδα που θα θελήσει να τον εντάξη στο δυναμικό της.
Ο ίδιος ο Μπράουν, είχε δηλώσει παλαιότερα αναφερόμενος στο ενδιαφέρον της Honda πως η σκουντερία έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Βρετανός μηχανικός αποφάσισε να αποσυρθεί απο την Φόρμουλα 1, στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και επι δέκα μήνες ταξιδεύει σε ολόκληρο το κόσμο.

Το μεγάλο αφεντικό της Ιταλικής ομάδας, Ζαν Τοντ, αποκάλυψε πως ο Μπράουν που κατέκτησε έξι τίτλους κατασκευαστών και πέντε οδηγών με την Ferrari, δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην σκουντερία απο την επόμενη χρονιά καθώς βρίσκονται σε διαπραγματεύεσεις.

"Έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία. Εξετάζουμε τις επιλογές μας και ίσως βρούμε κάποιο κοινό σημείο, ίσως όμως και όχι", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ζαν Τοντ, ενώ μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον πρώην μηχανικό της Ferrari, λέγοντας:

"Θα έχουμε για πάντα μια φιλική σχέση και ο σεβασμός είναι αμοιβαίος. Ο Μπράουν είχε κάνει εξαιρετική δουλειά στην Ferrari, όμως και η Ferrari του έδωσε πολλά πράγματα και γι' αυτό η συνεργασία μας ήταν καλή τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα".








TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ