FORMULA 1

Ο Μπράουν ψηφίζει Ferrari

Ο Μπράουν ψηφίζει Ferrari
Ρος Μπρον

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ferrari, Ρος Μπράουν, τόνισε πως προτεραιότητα για την επιστροφή του έχει η Ferrari

Πολλά σενάρια έχουν δημοσιευτεί τον τελευταίο καιρό για την επιστροφή του Ρος Μπράουν στην Φόρμουλα 1. Κάποια κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Honda να τον εντάξη στο δυναμικό της, άλλα κάνουν λόγο για την επιστροφή του στην Ferrari, όμως όπως και να 'χει ο ίδιος ο Άγγλος τεχνικός διεθυντής ξεκαθάρισε το τοπίο τονίζοντας πως προτεραιότητα γι' αυτόν έχει η "σκουντερία".
"Έχω δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα από διάφορους ανθρώπους και σε όλους λέω τα ίδια. Δεν θα διαπραγματευτώ με κανέναν, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσψ την θέση μου με την Ferrari. Όταν θα ξέρω την θέση μου τον Ιούλιο και δεν έχει προκύψει κάποια λύση με την Ferrari, τότε θα εξετάσω τις προτάσεις που θα υπάρχουν", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 53χρονος τεχνικός διευθυντής που στο τέλος της περσινής σεζόν αποφάσισε να απέχει για έναν χρόνο από τις τάξεις της Φόρμουλα 1.

Ενώ εξέφρασε την πίστη του στην Ferrari λέγοντας: "Eίμαι δεμένος και πιστός στην Ferrari και γι' αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Εάν βρω μια λύση που θα μου ταιριάζει, μου προτείνουν να κάνω αυτό που επιθυμώ, θα ήταν μια πρόκληση για μένα κι πραγματικά θα ευχαριστιόμουν επειδή η Ferrari είναι μια μεγάλη ομάδα με καταξιωμένους ανθρώπους.



Δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να επιστρέψω κάνοντας τα ίδια πράγματα που έκανα και πριν. Συν τοις άλλοις , υπάρχουν άλλοι στη θέση που κατείχα και κάνουν πολύ καλή δουλειά μάλιστα. Θα ήταν άδικο και για 'μένα να επιστρέψω σ' εκείνο τον ρόλο. Έτσι θα μπορούσα να έχω έναν διαφορετικό ρόλο στην Ferrari ή και έναν παρόμοιο μ' αυτόν που είχα τον πρώτο καιρό που είχε αναδιορθωθεί."


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ