FORMULA 1

Κίμι:"Με είχαν ξεγράψει..."

Κίμι:"Με είχαν ξεγράψει..."
ραικονεν

Την έκπληξη του εξέφρασε ο Κίμι Ραΐκόνεν, για το γεγονός πως πριν απο τις δύο νίκες κανείς δεν τον υπολόγιζε για το πρωτάθλημα

Οι κακές εμφανίσεις του Φινλανδού πιλότου της "σκουντερία" μέχρι το γκραν πρι της Γαλλίας, είχαν ως αποτέλεσμα την διαγραφή του κατά κάποιο τρόπο απο την λίστα με τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το γεγονός αυτό εξέπληξε τον πιλότο της Ferrari που μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες σε Γαλλία και Βρετανία φαίνεται πως υπολογίζεται ξανά τόσο απο τους ανταγωνιστές του, όσο και απο τον Τύπο.
"Ύστερα απο δύο αγώνες στην Βόρεια Αμερική, ο κόσμος πίστευε πως δεν είχα τίποτα άλλο να δώσω. Όμως τώρα μετά απο τις δύο νίκες όλοι πανηγυρίζουν σαν να είμαι βασιλιάς. Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, όμως πλέον είμαι ευτυχής. Ήταν σπουδαίο που κερδίσα του δύο τελευταίους αγώνες στην γραμμή, γιατί το χρειαζόταν και η ομάδα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο ice man.

Σε ότι αφορά την Ferrari και την συνέχεια του πρωταθλήματος ο Κίμι Ραΐκόνεν εμφανίστηκε αισιόδοξος τόνιζοντας: "Η ομάδα είχε κάνει φανταστική προετοιμασία για τους δύο αγώνες και θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να μείνουμε μπροστά απο τους κύριους ανταγωνιστές μας.

Είναι καιρός να πετύχουμε. Το δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει και βλέπετε πως το "εκρεμμές" της απόδοσης πηγαίνει πότε απο την μια μεριά και πότε απο την άλλη. Ποφανώς και θέλω να μείνει απο την πλευρά μας, γι' αυτό το λόγο θα συνεχίσω να κερδίζω και στο τέλος της χρονιά θα κάνουμε τον απολογισμό".




TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ