FORMULA 1

Περιμένοντας τον Μπράουν

Περιμένοντας τον Μπράουν
Τοντ Μπράουν

Ο Ζαν Τοντ περιμένει τον Ρος Μπράουν να συζητήσουν το μέλλον του δεύτερου στη Ferrari

Ο διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Ζαν Τοντ επισήμανε και σήμερα ότι οι "κόκκινοι" έχουν τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που ο Μπράουν επιθυμεί να επιστρέψει στην F1.
" Ο Ρος αποφάσισε να αφήσει τη θέση του για να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτού του. Συμφωνήσαμε ότι αν θέλει να επιστρέψει και να παραμείνει στη δουλειά, θα έρθει πρώτα σε μένα να το συζητήσουμε", ανέφερε ο δαιμόνιος Γάλλος για να συμπληρώσει:

" Ενδεχομένως να μην θέλει να ασχοληθεί πια με τους αγώνες και να να θέλει να αφιερωθεί σε ένα διαφορετικό κομμάτι του ανταγωνισμού, αλλά μπορούμε να το συζητήσουμε αυτό. Ο Μπράουν έχει κάνει πολλά πράγματα για τη Ferrari και είμαι ανοιχτός να συζητήσω όποια ιδέα κι αν έχει".

Ο μέχρι πέρυσι τεχνικός διευθυντής της Ferrari εγκατέλειψε το πόστο του και περνάει τον καιρό του ταξιδεύοντας. Ο Μπρον σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα συζητά με τον επικεφαλής της Honda, Νικ Φράι, αν και θα ήθελε να επιστρέψει στη Ferrari.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Μπράουν δεν θέλει να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από το να έχει το κουμάντο. Δηλαδή να πάρει τη θέση που καταλαμβάνει ο Τοντ.






TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ