FORMULA 1

Ραϊκόνεν: "Όπως ο Σουμάχερ"

Ραϊκόνεν: "Όπως ο Σουμάχερ"
ραικονεν

"Έχω κακές αναμνήσεις από τη Γερμανία λόγω... Σουμάχερ" εξηγεί ο "διάδοχος" του Κίμι Ραϊκόνεν

"Δεν ξέρω τι γίνεται. Ποτέ δεν ήμουν τυχερός σε ολη μου την καριέρα σε αυτό το γήπεδο. Πάντα έκανε ανταγωνιστικές κούρσες στο Νιμπέργκινγκ και το Χόκενχαϊμ, αλλά πάντα κάτι με εμπόδιζε από τη νικη. Ας ελπίσουμε ότι τώρα στην πρώτη μου χρονιά με τη Φεράρι, κάτι θα αλλάξει.

Έχω κακές αναμνήσεις από τη Γερμανία, παρότι μου αρέσει πολύ το μέρος. Παλιά ήταν μια εντός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα μου, αλλά τώρα είναι ένας αγώνας σαν όλους τους άλλους. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να είμαι πιο χαλαρός, επειδή δεν έχω διαφημιστικές υποχρεώσεις" απάντησε ο Φινλανδός.

Την προηγούμενη βδομάδα ο Ραϊκόνεν δοκίμασε το μονοθέσιο του. "Το αισθάνθηκα καλύτερο από ότι στο Σίλβερστοουν. Γίνονται βελτιώσεις αγώνα με τον αγώνα. Βγάλαμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα.

Το Νίμπουργκινγκ είναι μια τελείως διαφορετική πίστα σε σύγκριση με αυτή τουΒελγίου, αλλά παρόλα αυτά πιστεύω ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός. Ήταν ωραία πυ ξεκουραστήκαμε μετά τους δύο συνεχόμενους αγώνες. Πήγα στη Φινλανδία για μερικές ημέρες και κάθισα με την οικογένεια και τους φίλους μου. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Ξεκούραση και προπόνηση. Για μένα το φιλανδικο καλοκαίρι είναι κάτι πολύ ξεχωριστό" πρόσθεσε.

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες οι φίλαθλοι της Φεράρι περιμένουν το χατ-τρικ. Τι λέει ο ίδιος; "Δεν μπορώ να προβλέψω κάτι, παρά μόνο ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μέχρι τώρα έχουν κερδίσει μόνο δύο ομάδες. Και πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί ως το τέλος της χρονιάς. Είμαι χαρούμενος που θα τρέξω στη Γερμανία με τη Φεράρι.

Στο παρελθόν είχα το αίσθημα ότι ο Μάικλ (Σουμάχερ) ήταν ανίκητος εδώ. Νόμιζα ότι ότι κι αν γινόταν ένα κόκκινο μονοθέσιο θα περνούσε πρώτο τη γραμμη τερματισμού. Τώρα είναι η σειρά μου να κάνω το ίδιο".









TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ