FORMULA 1

"Θα φτάσουμε την Ferrari"

"Θα φτάσουμε την Ferrari"
alonso

Ο Φερνάντο Αλόνσο δήλωσε μετά τα ανεπίσημα δοκιμαστικά πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει την Ferrari

Μπορεί η McLaren και Ferrari στους δύο πρώτες αγώνες του φετινού πρωταθλήματος να μοιράζονται αντίστοιχες νίκες είναι όμως κοινώς αποδεκτό από όλους στην Φόρμουλα 1 πως η τα μονοθέσια της "σκουντερία" είναι ταχύτερα από τα υπόλοιπα. Ακόμα και ο πρώτος πιλότος της McLaren Φερνάντο Αλόνσο έχει δηλώσει κατά καιρούς πως οι επιδόσεις και οι ταχύτητες της Ιταλικής εταιρίας είναι ασυναγώνιστες.
Μετά όμως τα ανεπίσημα δοκιμαστικά στην πίστα του Μπαχρέιν στα οποία ο παγκόσμιος πρωταθλητής κατετάγει πέμπτος πρόεβει σε νέες δηλώσεις στις οποίες τόνισε πως η McLaren είναι στον σωστό δρόμο και μπορεί να φτάσει την Ferrari. "Τρέξαμε αρκετούς γύρους σήμερα και πιστεύω πως κλείνουμε την ψαλίδα που έχουμε σε σχέση με την Ferrari. Το σαββατοκύριακο όμως προβλέπεται μακρύ και θα δούμε τελικά τι θα συμβεί", είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός πιλότος.

Ενώ σε ότι αφορά τα ανεπίσημα δοκιμαστικά τόνισε: "Συμμετείχαμε στα δυο ανεπίσημα δοκιμαστικά και δείχνοντας θετική πρόοδο χωρίς να αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα. Η πίστα ήταν πολύ βρώμικη(απο την άμμο) και όσο πέρναγε η ώρα τα πράγματα γινόντουσαν χειρότερα. Ξοδέψαμε πολύ χρόνο για να τελειοποιήσουμε κάποιες ρυθμίσεις και να βρούμε τα κατάλληλα ελαστικά".


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ