TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σκοράρει σε 17 σερί η Αυστρία

Austria's coach Ralf Rangnick stands before the Euro 2024 group F qualifying soccer match between Austria and Belgium at the Ernst Happel stadium in Vienna, Austria, Friday, Oct. 13, 2023. (AP Photo/Florian Schroetter)
Ο Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της εθνικής Αυστρίας στο ματς με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Euro 2024 @2023 AP IMAGES/FLORIAN SCHROETTER

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο επιλογές.

Στα τελευταία 16 παιχνίδια της μετράει 12 νίκες και μόνο μία ήττα από το Βέλγιο. Στα προκριματικά, με απολογισμό 6-1-1 έμεινε με μόλις ένα πόντο πίσω από το Βέλγιο και πήρε πολύ εύκολα την πρόκριση, στο +9 από τη Σουηδία.

Η Εθνική Αυστρίας, με μαεστρική καθοδήγηση από τον Ραλφ Ράνγκνικ, θέλει να κάνει την υπέρβαση στο Euro, έστω και αν η κλήρωση ήταν εξαιρετικά δύσκολη, με αντιπάλους στον όμιλο Γαλλία και Ολλανδία. Ασφαλώς οι «τρικολόρ» είναι το φαβορί στο σημερινό ματς, αλλά για 1,55 δεν νομίζουμε ότι αξίζει τον κόπο.

Οι Αυστριακοί βρίσκουν δίχτυα σε 17 σερί παιχνίδια, τελευταία φορά που δεν το πέτυχαν ήταν σε εκτός έδρας αγώνα με τη Γαλλία για το Nations League, το Σεπτέμβριο του ’22! Θα μείνουν στο μηδέν ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια ξανά εναντίον τους; Αν και πολυδιαφημισμένη, η Γαλλία δεν ενθουσιάζει. Στα πέντε τελευταία ματς έχει μόνο δύο νίκες, κόντρα σε Λουξεμβούργο και Χιλή. Από τη Γερμανία ηττήθηκε σε δύο φιλικά τον τελευταίο χρόνο.

Στα 6/9 τελευταία δέχεται γκολ, μόνο με το Γιβραλτάρ, Λουξεμβούργο και Καναδά κράτησε καθαρή εστία. To G/G παίζει στο 1,85 και δείχνει καλό deal.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με πειθαρχία και ομοιογένεια, η Ρουμανία εξέπληξε με την πορεία της στα προκριματικά, καλύπτοντας με την ομαδικότητα το έλλειμμα ατομικού ταλέντου. Σε ένα μεγάλο τουρνουά, με υποψιασμένους αντιπάλους όμως, το πιθανότερο είναι ότι αυτό θα βγει στην επιφάνεια. Η μεγάλη πλειονότητα των Ρουμάνων διεθνών «εδρεύουν» στο εθνικό πρωτάθλημα, στη Β’ Ιταλίας και σε μικρομεσαίους συλλόγους της Τουρκίας. Τα πρώτα σύννεφα ήρθαν στα τελευταία φιλικά, αφού δεν κατάφερε να νικήσει εντός έδρας Βόρεια Ιρλανδία (1-1), Βουλγαρία (0-0), ούτε καν το Λιχτενστάιν (0-0), στο πιο πρόσφατο.

Σαφώς υπέρτερη σε ατομική ποιότητα η Ουκρανία, με παίκτες που έχουν παραστάσεις από πολύ υψηλότερο επίπεδο. Υπάρχουν σταρ της Πρέμιερ Λιγκ (Ζιτσένκο, Μούντρικ, Μικολένκο, Ζαμπαρνίγι), το δίδυμο – «φωτιά» της Τζιρόνα (Ντόβμπικ, Τσιχάνκοφ) και παίκτες πρωταγωνιστές στις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές ομάδες, προέξαρχοντος του σούπερ ταλαντούχου μέσου Σουντάκοφ. Επιπλέον, ο πόλεμος έχει λειτουργήσει μάλλον συσπειρωτικά στους Ουκρανούς διεθνείς, που θέλουν να αφιερώσουν κάτι σπουδαίο στη χώρα. Το διπλό είναι δίκαιο στο 1,97.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρουμανία - Ουκρανία: 2 (απόδοση 1.97), 16:00
  • Αυστρία – Γαλλία: G/G (απόδοση 1.85), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ