στοιχημα

στοιχηματικεσ
βαθμολογια
9.82
ΕΓΓΡΑΦΗ
βαθμολογια
9.8
ΕΓΓΡΑΦΗ
βαθμολογια
9.77
ΕΓΓΡΑΦΗ
βαθμολογια
9.66
ΕΓΓΡΑΦΗ

Ασφάλεια, αξιοπιστία και εξυπηρέτηση πελατών

Το τρίπτυχο ασφάλεια, αξιοπιστία και εξυπηρέτηση πελατών είναι αυτό που θα πρέπει να σε προϊδεάσει για το επίπεδο της εταιρείας. Είτε μιλώντας με ανθρώπους που παίζουν, είτε διαβάζοντας σχόλια σε σχετικές σελίδες μπορείς να καταλάβεις την αξιοπιστία μιας εταιρείας.

Για αυτό θα επαναλάβουμε ότι είναι σημαντικό να παίζεις πάντα σε εταιρείες με νόμιμες άδειες για να μην κάνουν κάποια μέρα τα χρήματα σου φτερά… Επίσης, καλό είναι να τσεκάρεις τα δεδομένα ασφαλείας που έχει κάθε διαδικτυακή εταιρεία αφού και αυτό δείχνει πόσο σέβεται εσένα ως παίκτη και παράλληλα πόσο ακολουθεί τους κανόνες.

Τέλος, ένα ακόμα δείγμα της σοβαρότητας κάθε… μαγαζιού είναι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που έχει. Όσο μεγαλύτερο φάσμα καλύπτει, τόσο πιο σοβαρό είναι, ενώ δεν θα ήταν κακό πριν εγγραφής να στείλεις τις όποιες απορίες έχεις σε κάποια από τις ειδικές φόρμες επικοινωνίας.

Με αυτό τον τρόπο και θα πάρεις απαντήσεις, αλλά και θα τεστάρεις το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της συγκεκριμένης εταιρείας.

Μέθοδοι ανάληψης, κατάθεσης και προσφορές

Ένα άλλο σημαντικό που πρέπει να γνωρίζεις πριν επιλέξεις την εταιρεία που θα παίξεις είναι οι μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης που υποστηρίζει για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων όταν πας να ανοίξεις το λογαριασμό σου.

Κάθε ιστοσελίδα έχει μέσα αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τις μεθόδους που υποστηρίζει. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσετε σε δύο πράγματα. Το πρώτο είναι μην θεωρήσετε δεδομένο ότι μία εταιρεία που δέχεται τον χ τρόπο κατάθεσης χρημάτων, αποδέχεται και την ανάληψη με αυτόν. Δηλαδή, μπορεί μια εταιρεία να δέχεται καταθέσεις με paysafe όχι όμως και αναλήψεις. Για αυτό υπάρχουν διαφορετικές ενότητες με τις αναλήψεις και τις καταθέσεις.

Το δεύτερο είναι τα ελάχιστα χρήματα κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων. Όπως και πριν έτσι και σε αυτό κάθε εταιρεία έχει αναλυτικό πίνακα με τα ποσά που δέχεται ανάλογα με τον τρόπο που επιλέγεις.

Με αφορμή αυτό να αναφερθούμε και στο κομμάτι των προσφορών. Όλες σχεδόν οι στοιχηματικές έχουν διάφορους τρόπους για να επιβραβεύουν τους πελάτες τους. Πάντα όμως ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για αυτό πρέπει πάντοτε να διαβάζεις του όρους που ισχύουν για να μην περιμένεις πχ να μπορείς να σηκώσεις άμεσα κάποιο ποσό και αυτό να μην μπορεί να συμβεί.

Αποδόσεις, αγορές και Live Betting

Ένα ακόμα στοιχείο που παίζει κυρίαρχο ρόλο στην επιλογή μια εταιρείας είναι οι αποδόσεις που δίνει. Οι υψηλές αποδόσεις είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του online στοιχήματος, όμως υπάρχουν αρκετές πλατφόρμες που έχουν μεγάλη γκανιότα (δηλαδή το κέρδος του μπούκερ).

Σε αυτό το κομμάτι καλό θα ήταν να παρακολουθείς τις αποδόσεις των αγώνων για να μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες συγκρίσεις. Βέβαια, εάν τοποθετείς στοιχήματα αρκετές ημέρες πριν τον αγώνα, θα πρέπει να δείτε και πότε οι πλατφόρμες βγάζουν τις αποδόσεις (opiniated bookmakers), γιατί πολλές φορές κάνουν λάθη τα οποία μπορείς να εκμεταλλευθείς.

Πάμε και στο κομμάτι των αγορών. Για τους μη μυημένους εννοούμε την πληθώρα επιλογών σε πονταρίσματα που σου δίνει μία εταιρεία για έναν αγώνα. Για παράδειγμα πολλές πλατφόρμες δεν έχουν ασιατικό χάντικαπ, συνδυασμό τελικού αποτελέσματος και over/under. Eπίσης, αρκετές δεν προσφέρουν κάποια μη δημοφιλή πρωταθλήματα ή αθλήματα και τα οποία ενδεχομένως να σας ενδιαφέρουν.

Ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι στο διαδικτυακό παιχνίδι είναι το Live Betting. Δεν έχουν όλες οι εταιρείες τις ίδιες δυνατότητες επιλογής τόσο σε live streaming παιχνιδιών όσο και σε ζωντανό παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που μπορείς επίσης να το βρεις εύκολα αφού κάθε μία αναφέρει λεπτομερώς τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις που δείχνει.

Αν ακολουθήσεις όλα τα παραπάνω στην αναζήτησή σου είναι δεδομένο ότι τελικά θα βρεις την εταιρεία η οποία θα καλύπτει τις απαιτήσεις και θα κάνει το παιχνίδι πιο ευχάριστο για σένα.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι πρέπει πάντοτε να παίζουμε υπεύθυνα και να μην ξεπερνάμε τα όρια. Άλλωστε, έτσι μόνο απολαμβάνουμε τη χαρά του παιχνιδιού και όλες τις συγκινήσεις που μπορεί να μας προσφέρει ο αθλητισμός.

Βρες, λοιπόν, την εταιρεία που σου ταιριάζει, κάνε τον λογαριασμό σου σε αυτήν και παίξε υπεύθυνα.

*Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στη γραμμή στήριξης 1114