FORMULA 1

"Δεν μας λείπει ο Αλόνσο"

"Δεν μας λείπει ο Αλόνσο"
New Image

Ο Τζιανκάρλο Φισικέλα τόνισε πως η πτώση της Renault δεν οφείλεται στην φυγή του Φερνάντο Αλόνσο

Ο Ιταλός πιλότος δεν έχει πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του στην Renault ως βασικός οδηγός και σε συνδυασμό με την απογοητευτική εικόνα του ομόσταβλού του Χέικι Κοβαλάινεν έχουν δώσει αφορμή για αρνητικά σχόλια την φετινή σεζόν.
Για αυτό λοιπόν τον λόγο ο Φισικέλα προχώρησε σε δηλώσεις τονίζοντας πως δεν είναι η φυγή του παγκόσμιου πρωταθλητή Φερνάντο Αλόνσο από την Γαλλική ομάδα ο βασικός λόγος της κακής φετινής εικόνας αλλά κάποιες βελτιώσεις που δεν έγιναν σε σχέση με πέρσι στο μονοθέσιο της Renault.

"Ο Αλόνσο είναι πολύ καλός οδηγός αλλά αυτή την στιγμή χρειαζόμαστε κάτι άλλο στην ομάδα, δεν πιστεύω πως κάποιος άλλος οδηγός θα ήταν ταχύτερος. Και με τον Φερνάντο στην ομάδα τα πράγματα θα ήταν ακριβώς τα ίδια, δεν νομίζω πως οφείλεται στην φυγή του η πτώση της ομάδας", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιταλός πιλότος για το πρώην ομόσταβλό του.

Ενώ σε ότι αφορά την ομάδα του ο Φισικέλα τόνισε: "Ο ρυθμός μας μέχρι τώρα είναι αρκετά μακριά σε σχέση με πέρσι. Έχουμε φτωχές επιδόσεις και φτωχή συγκομιδή βαθμών. Στα δοκιμαστικά η διαφορά μας ανάμεσα στους πρωτοπόρους είναι περίπου στο 1.5 δευτερόλεπτο ενώ στον αγώνα κατεβαίνει στο 1 δευτερόλεπτο. Μερικές φορές τα πηγαίνουμε καλά μερικές φορές χανόμαστε εντελώς. Προς το παρόν είμαστε πολύ μακριά από το να ανεβούμε στο βάθρο. Αλλά αγωνιζόμαστε σκληρά για να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε".




TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ