FORMULA 1

Χάμιλτον: "Ονειρικό ξεκίνημα"

Χάμιλτον: "Ονειρικό ξεκίνημα"
hamilton

Χαρούμενος και προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Χάμιλτον που χαρακτήρισε ονειρικό το ξεκίνημα του

Ο 22χρονος οδηγός που αποτελούσε και το μεγάλο στοίχημα των ανθρώπων της McLaren καθώς φέτος συμμετάσχει για πρώτη φορά στην Φόρμουλα 1 τα πάει πολύ καλά και δικαιώνει τους ιθύνοντες της Αγγλικής ομάδας που τον εμπιστεύτηκαν. Η τρίτη θέση στον αγώνα της Μελβούρνης και η δεύτερη στο Μαλαισιανό γκραν πρι που χάρισε στην ομάδα του το 1-2 έχουν γεμίσει με χαμόγελα του φίλους και υπεύθυνους της McLaren.
Ο Λούις Χάμιλτον εμφανίστηκε χαρούμενος αλλά και προσγειωμένος δηλώνοντας μεταξύ άλλων: "Έχω ξεκινήσει την καρίερα μου στην Φόρμουλα 1 ανεβαίνοντας δύο φορές στο πόντιουμ και αυτό πραγματικά είναι καλύτερο από αυτό που περίμενα. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βελτιωθώ και να μάχομαι για να παίρνω αποτελέσματα σαν αυτά στην Αυστραλία και την Μαλαισία."



Τέλος ο 22χρονος ταλαντούχος χαρακτήρισε ονειρικό το ξεκίνημα του ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον προσεχή αγώνα του Μπαχρέιν λέγοντας: "Γνωρίζω ότι το έκανα ένα ονειρικό ξεκίνημα σε ένα πολύ σκληρό και δύσκολο άθλημα. Το Μπαχρέιν όπως και η Μαλαισία είναι πολύ απαιτητικό γκραν πρι και θα μου προσφέρει νέες εμπειρίες".
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ