BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Τα γκολ του Βελγίου και ο Λουκάκου

Προγνωστικά Euro: Τα γκολ του Βελγίου και ο Λουκάκου
Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα του Βελγίου AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Η αναμέτρηση του Βελγίου με την Σλοβακία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το BetMarket.gr έχει τις προτάσεις του αγώνα.

Συνεχίζεται η δράση στο Euro 2024 με την πρώτη αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης. Ήδη έχουμε μία πρώτη εικόνα από τους πρώτους τέσσερις ομίλους και το κυρίως πιάτο, ήτοι οι 2 από τους 3 αγώνες της ημέρας, είναι από τον 5ο όμιλο

Το Βέλγιο έχει το βάρος της κακής πορείας στο Μουντιάλ 2022 και θέλει να κάνει μία πορεία που θα "σβήσει" την αποτυχία προ δύο ετών. Η διαφορά των "κόκκινων διαβόλων" σε σχέση με προηγούμενες διοργανώσεις είναι πως δεν έχει την πίεση που είχε στο παρελθόν σε άλλες τελικές φάσεις, μιας και η καλή φουρνιά έχει πλέον περάσει.

Βέβαια δεν αποκλείεται αυτό να λειτουργήσει ευεργετικά και να βοηθήσει το Βέλγιο να παίξει καλύτερα. Μην ξεχνάμε πως στο ρόστερ υπάρχουν ο Ρομέλου Λουκάκου και ο Κέβιν Ντε Μπρούιν, οι οποίοι είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά. Σαφώς βέβαια υπάρχουν και άλλοι παίκτες με προοπτικές, όπως ο Ντοκού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Σλοβακία από την άλλη θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση έστω μέσω της τρίτης θέσης, ούσα ένα από τα αουτσάιντερ της διοργάνωσης. Το θετικό για την ίδια είναι πως συμμετέχει σε τελικές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια, διαθέτει εμπειρία, ενώ έχει σταθερή τακτική φιλοσοφία. Ο Λομπότκα θα αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας στην μεσαία γραμμή ο οποίος θα χρειαστεί να κάνει αρκετά χιλιόμετρα για να περιορίσει τους Βέλγους.

Τα φώτα πάντως πέφτουν στον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος θα αποτελέσει για ακόμη μία διοργάνωση το βασικό επιθετικό όπλο του Βελγίου. Η ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι είναι τέτοια που μας… αναγκάζει να στηρίξουμε την επιλογή να μπει γκολ με κεφαλιά σε απόδοση 2,30. Μάλιστα, κάτι που δεν έχουμε δει ως τώρα είναι να πετυχαίνει ένας παίκτης δύο τέρματα σε έναν αγώνα στο Euro 2024. Πιστεύουμε πως η πληθωρικότητα του Λουκάκου είναι τέτοια που μπορεί να σκοράρει δις. Μία επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 4,35.

Όσον αφορά στον διαιτητή του αγώνα, αυτός είναι ο Τούρκος Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ ο οποίος την φετινή σεζόν έχει σφυρίξει συνολικά 26 αγώνες και έχει δώσει 12 πέναλτι. Βρίσκεται στην 4η θέση στη σχετική λίστα με τους διαιτητές με τα περισσότερα πέναλτι σε ένα ματς. Αν λάβουμε υπόψιν πως το Βέλγιο αναμένεται να έχει την πρωτοβουλία και να επιτίθεται μαζικά, μπορούμε να δούμε την προοπτική ενός πέναλτι. Θα πάρουμε, λοιπόν, το ρίσκο του πέναλτι στον αγώνα σε απόδοση 2,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Βέλγιο – Σλοβακία, 19:00

  • Γκολ με κεφαλιά (απόδοση 2.30)
  • Λουκάκου 2+ γκολ (απόδοση 4.35)
  • Πέναλτι στον αγώνα (απόδοση 2.80)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και διασταυρώσεις Euro 2024 με την σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ