TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Euro: Μια Γαλλία έτοιμη να κάνει δήλωση προθέσεων

Προγνωστικά Euro: Μια Γαλλία έτοιμη να κάνει δήλωση προθέσεων
Ο Ουσμάνε Ντεμπελέ P PHOTO/YOHAN BONNET

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει πάνω στη δευτεραθλήτρια κόσμου Γαλλία.

Τα φαβορί έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά μέχρι στιγμής, είναι η σειρά της Γαλλίας να δοκιμαστεί, το εμπόδιο της Αυστρίας δεν φαίνεται εύκολο, αλλά μιλάμε για μια ομάδα τόσο "γεμάτη", που οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη.

Οι τρικολόρ έφθασαν στα γήπεδα της Γερμανίας ως φιναλίστ του παγκοσμίου κυπέλλου, θέλουν να πάρουν το τρόπαιο του Euro και πάλι μετά το 2000, για την ποιότητα που έχουν ως ομάδα, τα 24 χρόνια είναι μάλλον πολλά.

Ο Ντεσάν βρίσκεται στον πάγκο από το 2012, γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες του, απολαμβάνει την αποδοχή κόσμου και ομοσπονδίας, βγάζει σιγουριά στις επιλογές του. Ο Εμπαπέ είναι ο φυσικός ηγέτης, αλλά υπάρχουν πολλοί συμπαραστάτες, ειδικά από τη μέση και μπροστά, αυτό είναι μεγάλο όπλο όταν έχει προηγηθεί μια τόσο απαιτητική σεζόν σε επίπεδο συλλόγων.

Η Αυστρία παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, ξέρει πως είναι αουτσάιντερ, θα αφήσει τη μπάλα στους τρικολόρ και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την παραμικρή ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί, ο Ζάμπιτζερ αποτελεί το βαρόμετρο, από τα πόδια του περνάει όλο το παιχνίδι της ομάδας του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Όση εκτίμηση κι αν υπάρχει στην Αυστρία, αδυνατώ να βρω τον τρόπο που θα μπορέσει να… φρενάρει την ανώτερη Γαλλία των πολλών αστεριών. Αν θα έψαχνα κάτι για να ανεβάσω την απόδοση, είναι το γκολ των Αυστριακών, μπορούν να απειλήσουν κυρίως στις στατικές φάσεις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αυστρία - Γαλλία: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.15), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ