FORMULA 1

Πότε και πού θα δείτε LIVE τις παρουσιάσεις των νέων Mercedes W15 και McLaren MCL38

Sebastian Kawka / Mercedes-Benz AG
2023 Hungarian Grand Prix, Saturday - Sebastian Kawka SEBASTIAN KAWKA / MERCEDES-BENZ AG

Μετά τις Aston Martin και Ferrari τις περασμένες δύο ημέρες, σήμερα (14/02) είναι η σειρά των Mercedes και McLaren να αποκαλύψουν τα νέα τους μονοθέσια για τη F1 - όμως μόνο η πρώτη έχει προγραμματίσει LIVE μετάδοση της εκδήλωσης.

Η τελευταία Mercedes που θα οδηγήσει ο Λιούις Χάμιλτον -δίπλα στον Τζορτζ Ράσελ- πριν τη μεταγραφή του στη Ferrari το 2025 και η νέα McLaren των Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι, θα αποκαλυφθούν σήμερα (14/02) το πρωί ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Formula 1 που ξεκινά με το GP του Μπαχρέιν το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024.

Στόχος και των δύο ομάδων, που δεν κέρδισαν καμία νίκη στο πρωτάθλημα του 2023 αν και είχαν αρκετές παρουσίες στο βάθρο, είναι με τα φετινά τους μονοθέσια να μειώσουν την απόσταση που τις χωρίζει από την απόδοση της κυρίαρχης Red Bull Racing, η οποία αναμένεται να αποκαλύψει το δικό της νέο μονοθέσιο αύριο (15/02), μετά το χθεσινό του shakedown στο Σίλβερστοουν.

Η Mercedes θα παρουσιάσει το μονοθέσιο W15 στις 12:15 το μεσημέρι, και μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση LIVE μέσω live streaming από το επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube:

Αντίθετα με τη Mercedes, η McLaren δεν έχει ανακοινώσει κάποιο πλάνο για LIVE μετάδοση της παρουσίασης της MCL38, ούτε υπάρχει κάποιο link στα διαδικτυακά της κανάλια ή στο YouTube. Η ομάδα του Ουόκινγκ έχει ήδη αποκαλύψει τα νέα χρώματα που θα έχει το μονοθέσιό της φέτος, και σήμερα θα δείξει την ανασχεδιασμένη MCL38.

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο teaser της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αποκάλυψη θα γίνει στις 10:38 π.μ. ώρα Ελλάδας. Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για όλες τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες από την παρουσίαση της νέας MCL38.

TAGS FORMULA 1 F1 F1 2024 MERCEDES F1 MCLAREN MERCEDES W15 MCLAREN MCL38
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ