FORMULA 1

"Για πάντα στην ΜcLaren"

"Για πάντα στην ΜcLaren"
χαμιλτον

Την επιθυμία του να κλείσει τη καριέρα του στη McLaren, εξέφρασε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Λιούις Χάμιλτον

Ο Βρετανός πιλότος της McLaren παρά το γεγονός, πως διανύει τη πρώτη του χρονιά στη Φόρμουλα 1, δεν δίστασε να δήλωσει πως θέλει να κλείσει τη καριέρα του στην McLaren. Άλλωστε ο 22χρονος οδηγός, βρίσκεται απο πολύ μικρή ηλικία στις τάξεις της Αγλλικής εταιρίας και όπως τόνισε και ο ίδιος έχει δεθεί με όλους στην ομάδα.
"Είμαι παθιασμένος όταν οδηγώ στη Φόρμουλα 1 και υπαρχει συγκίνηση καθώς είμαι με ανθρώπους που μεγάλωσα μαζί. Όταν πηγαίνω στο εργοστάσιο βλέπω τον τέλειο τρόπο με τον οποίο οργανώνονται όλα τα πράγματα απο τους μηχανικούς και ολόκληρο το προσωπικό, αγαπάω τους πάντες και απολαμβάνω τη δουλειά μαζί τους. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να δουλεύει αλλού", δήλωσε μεταξύ άλλων ο ρούκι πιλότος της McLaren.

Ο Λιούις Χάμιλτον, είναι υπεράνω χρημάτων και το δηλώνει χωρίς φόβο τονίζοντας: "Δεν βρίσκομαι εδώ για τα λεφτά, ούτε ασχολήθηκα με τη Φόρμουλα 1, για τα χρήματα. Εάν ο Ρον (Ντένις) ερχόταν και μου έλεγε πως θα είχα ένα μονοθέσιο αλλά δεν θα πληρωνόμουνα κάθε οδηγός στη θέση μου θα έφευγε απο την ομάδα. Εγώ απο την άλλη πιστεύω πως είναι το ίδιο πράγμα (είτε δουλεύεις με χρήματα, είτε χωρίς)".



Τέλος σ' ότι αφορά το "σκάνδαλο Στέπνεΐ" που οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανάμειξη και της ΜcLaren, o 22χρονος Βρετανός τόνισε: "Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να επικεντρωθώ σ' αυτό και δεν γνωρίζω καμία πληροφορία για το θέμα".


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ