FORMULA 1

Εγκώμια Φιτιπάλντι για Χάμιλτον

Εγκώμια Φιτιπάλντι για Χάμιλτον
φιτιπαλντι

Ο πρώτος πρωταθλητής της ΜcLaren, Έμερσον Φιτιπάλντι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λούις Χάμιλτον

Ο πρώτος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία της McLaren, Έμερσον Φιτιπάλντι, μίλησε με κολακευτικά λόγια για το 22χρονο πιλότο, Λούις Χάμιλτον λέγοντας πως μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
"Για τη κατάκτηση του πρωταθλητή βλέπω Χάμιλτον. Όταν είσαι νέος, οδηγείς και κερδίζεις παίρνεις μια τεράστια πίεση, όμως ο Λούις (Χάμιλτον) παίρνει τη πίεση με θετικό τρόπο.

Εάν δείτε όλους του οδηγούς που έχουν κατατακτήσει παγκόσμιο πρωτάθλημα μέχρι τώρα ακόμα και τον καλύτερο, θα παρατηρήσετε πως κανείς δεν έχει κάνει όσα έχει επιτύχει ο Λούις Χάμιλτον μέχρι στιγμής",

δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος πρωταθλήτής του 1974.

Ο Έμερσον Φιτιπάλντι να αναφερθεί και στον Φερνάντο Αλόνσο λέγοντας: "Ο Λουίς "μιλάει" με το αυτοκίνητο και το αυτοκίνητο με το Λούις, καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον. Ο Φερνάντο (Αλόνσο) δεν μιλάει, φωνάζει στο μονοθέσιο.

Όμως ο Αλόνσο είναι πολύ δυνατός οδηγός και πιστεύω πως ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός αν λάβουμε υπόψη μας πως και η Ferrari μπορεί να επιστρέψει πιο δυνατή. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τον Χάμιλτον".





Τέλος ο 61χρονος Βραζιλιάνος εξέφρασε την επιθυμία του να οδηγήσει τη McLaren τονίζοντας: "Θα έδινα τα πάντα για να δοκιμάσω τη McLaren".


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ