FORMULA 1

Εκστασιασμένος ο Χάμιλτον

Εκστασιασμένος ο Χάμιλτον
χαμιλτον

Την έκπληξη του για τη κατάκτηση της pole position δεν έκρυψε ο Λούις Χάμιλτον, λίγο μετά τις κατατακτήριες

Όχι μόνο το κόσμο που παρακολουθεί Φόρμουλα 1 αλλά και το ίδιο του τον εαυτό εκπλήσει ο Λούις Χάμιλτον, με τα κατορθώματα του καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά δεν πίστευε πως θα κατακτήσει τη δεύτερη συνεχόμενη pole position στη πίστα της Ιντιανάπολις.
Ο 22χρονος Βρετανός πιλότος της McLaren δήλωσε με απόλυτη ειλικρίνεια ότι περιμένε τον Φερνάντο Αλόνσο να είναι ταχύτερος όλων στις κατακτήριες, ενώ δεν έκρυψε την ευχαρίστηση του για τις καλές επιδόσεις της Αγγλικής εταιρίας.

"Για να είμαι ειλικρινής ήταν έκπληξη και για μένα. Πηγαίνοντας στις κατακτήριες δεν είχαμε βρει ακόμη τη σωστή οργάνωση και ήξερα πως ο Φερνάντο Αλόνσο θα ήταν πολύ γρήγορος. Όπως και να 'χει ήταν πολύ σπουδαίο που είδαμε τα μονοθέσια της ομάδας μας να είναι τόσο γρήγορα και μπροστά από τις Ferrari.

Ήξερα ότι έπρεπε να τα δώσω το καλύτερο μου εαυτό καθώς όλα ήταν ανοικτά στους δύο τελευταίους γύρους των τρίτων κατακτήριων και τελικά τα κατάφερα στο τελευταίο. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος, καθώς δε πίστευα πως θα κατακτήσω τη pole και περίμενα τον Φερνάντο να έιναι ο ταχύτερος.

Πραγματικά είμαι εκστασιασμένος γιατί δεν το περίμενα και ευχαριστώ την ομάδα γι'αυτό. Τώρα πού κέρδισα τη δεύτερη pole, νιώθω ακόμα καλύτερα απο τη προηγούμενη εβδομάδα, όταν βγήκα εκτός πίστας και έμαθα πως θα βρίσκομαι στη πρώτη θέση ούρλιαζα μέσα απο το κράνος, είχα εκστασιαστεί",



δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Λούις Χάμιλτον.


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ