FORMULA 1

Συγκρατημένος ο Χάμιλτον

Συγκρατημένος ο Χάμιλτον
χαμιλτον

Μπορεί ο Λούις Χάμιλτον να βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, παρόλα αυτά δείχνει συγκρατημένος

Στους αγώνες ο Λούις Χάμιλτον μας αποδυκνύει συνεχώς πόσο ώριμος είναι στην οδήγηση του, στις δηλώσεις του μας δείχνει πόσο ωριμος είναι και σαν άνθρωπος. Τι κι' αν στη πρώτη του χρονιά σε επτά αγώνες δεν λέει να κατέβει απο το πόντιουμ, τι κι αν έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο της φετινής σεζόν, ο 22χρονος Βρετανός δεν φαίνεται να το "παίρνει" πάνω του καθώς όπως δηλώσε δεν σκέφτεται απο τώρα τη κατάκτηση του πρωταθλήματος.
"Είναι νωρίς να μιλάω για πρωτάθλημα..."

Συγκεκριμένα ο ρούκι πιλότος της McLaren και πρωτοπόρος της βαθμολογίας τόνισε μεταξύ άλλων: "Δεν θα έλεγα πως οι στόχοι μου έχουν αλλάξει. Όπως έχω ξαναπεί ξεκίνησα τη σεζόν με ανοιχτό μυαλό, προσπαθώντας να κάνω τη καλύτερη δουλειά. Μετά απο επτά αγώνες είμαι πρώτος όμως πρέπει να είμαι έξυπνος και να καταλάβω πως έχω δυνατότητα να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Είναι βέβαια πολύ νωρίς για να μιλήσω και να ελπίζω στο πρωτάθλημα. Πολλά μπορούν να συμβούν μέσα στη σεζόν και γι' αυτό το λόγο πρέπει να παραμείνω συνεπής και παλεύω για τη νίκη".



"Καλό και για την ομάδα..."

Στη συνέχεια ο Λούις Χάμιλτον δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ομάδα του λέγοντας: "Το να κατακτώ πολλούς πόντους σε κάθε αγώνα είναι καλό τόσο για μένα, όσο και για την ομάδα. Γι' αυτό το λόγο είμαι σίγουρος πως και ο Φερνάντο (Αλόνσο) και εγώ θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".



"Δεν περίμενα τέτοιο ξεκίνημα..."



Ούτε ο ίδιος ο Χάμιλτον δεν περίμενε τέτοιο ξεκίνημα στη καρίερα του όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, ενώ τόνισε πως συνεχίζει να εργάζεται χωρίς να ασχολείται με τα δημοσιεύματα δηλώνοντας: "Δεν το περίμενα...Ήλπιζα πως θα μαζέψω κάποιους βαθμούς και κάποια στιγμή θα ανέβαινα στο πόντιουμ, όμως τελικά βρέθηκα στο βάθρο και στους επτά πρώτους αγώνες. Είναι πραγματικά τρελό. Είναι πολύ σκληρό να ακούω όσα γράφουν καθημερινά και γι' αυτό το λόγο δεν τα διαβάζω και παραμένω συγκεντρωμένος στη προσπάθεια που κάνω. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο απο το να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω".




TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ