FORMULA 1

Ζητάει εκδίκηση ο Χάμιλτον

Ζητάει εκδίκηση ο Χάμιλτον
χαμιλτον

Το 1-2 της Ferrari πείσμωσε όπως φαίνεται το Χάμιλτον που θέλει όπως δήλωσε εκδίκηση στο Σίλβερστόουν

Μπορεί ο Λιούις Χάμιλτον να συνεχίσει να προπορεύεται στη βαθμολογία, όμως ο απώτερος στόχος κάθε οδηγού είναι η νίκη και γι' αυτό το λόγο ο 22χρονος πιλότος της McLaren, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα "εκδίκησης" προς το αντίπαλο δέος που λέγεται Ferrari.
Ο ρούκι πιλότος της Αγγλικής εταιρίας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της πατρίδας του και ταυτόχρονα στην έδρα της McLaren και βλέπει ως μεγάλη ευκαιρία τη νίκη παίρνοντας κατά κάποιο τρόπο τη ρεβάνς απο τη "σκουντερία".

Παρά τη τρίτη θέση στη Γαλλία ο Χάμιλτον, εμφανίστηκε ικανοποιημένος απο την ομάδα του λέγοντας: "Είμαι ευτυχισμένος στην ομάδα. Πήρα αρκετούς πόντους για το πρωτάθλημα που είναι το "κλειδί" και θα πρέπει να κρατήσω το προβάδισμα.

Η Ferrari είναι γρήγορη όμως πιστεύω πως μπορούμε να τους νικήσουμε στον επόμενο αγώνα. Σκέφτομαι πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο Σίλβερστόουν.Η ομάδα εργάζεται σκληρά στο εργοστάσιο με σκοπό να βελτιωνόμαστε και πιστεύω πως θα είμαστε εμφανιστούμε γρηγορότεροι. Εάν συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο συνεπής και αξιόπιστη δε βλέπω το λόγο να μη συνεχίσουμε να κερδίζουμε".





Σ' ότι αφορά το Γαλλικό γκραν πρι ο ρούκι πιλότος της McLaren τόνισε: "Δεν έκανα καλή εκκίνηση στο Μάνι Κουρ. Δεν κατάλαβα τι συνέβη απλά το μόνο που είδα ήταν το Κίμι (Ραΐκόνεν) να πετάγεται μπροστά μου καθώς έκανε καλύτερη εκκίνηση.

Είχα πιάσει καλό ρυθμό στην αρχή και ήμουν λίγο γρηγορότερος απο το Κίμι, έτσι σκέφτηκα πως πρέπει να προσπαθήσω σκληρά. Όταν όμως βρίσκεσαι κοντά χάνεις αρκετή downforce και δεν μπορείς να περάσεις μπροστά, εκτός αν είσαι δευτερόλεπτα πιο γρήγορος".




TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ