FORMULA 1

Ανικανοποίητοι στην McLaren

Ανικανοποίητοι στην McLaren
γουτιμαρς

Μπορεί η McLaren να βρίσκεται στη κορυφή, όμως ο Μαρκ Γουίτμαρς δήλωσε πως δεν είναι ικανοποιημένος αλλά υπάρχει κίνητρο

Τη στιγμή που η McLaren βρίσκεται στη κορυφή των κατασκευαστών και οι δύο οδηγοί της κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις στη βαθμολογία, ο Μάρκ Γουίτμαρς προσπάθησε να ρίξει λίγο τους τόνους τονίζοντας πως χρειάζεται περαιτέρω δουλειά για να φτάσουν τα ασημένια βέλη στην επίτευξη των στόχων τους.
"Τη περασμένη Πέμπτη ολοκληρώσαμε μια απο τις εντατικότερες δοκιμές της χρονιάς στη Σίλβερστόουν και η ομάδα δοκιμών μας δούλεψε ακούραστα, με σκοπό να δοκιμάσει ένα τεράστιο αριθμό συστατικών αποδυκνείοντας τη προσπάθεια που αποδίδεται μέσα απο τη οργάνωση", δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκτελεστικός διευθυντής της McLaren.

O Γουίτμαρς αναφέρθηκε και στη μάχη του πρωταθλήματος λέγοντας: "Έχουμε μια μάχη στην οποία πρέπει να είμαστε έτοιμοι, με σκοπό να διατηρήσουμε και να επεκτείνουμε το προβάδισμα που έχουμε τόσο στη βαθμολογία των κατασκευαστών, όσο και στο πρωτάθλημα των οδηγών όπου ο Λούις Χάμιλτον και ο Φερνάντο Αλόνσο κατέχουν τις πρώτες θέσεις".


Μάλιστα ο 49χρονος Βρετανός εμφανίστηκε ανικανοποίητος τονίζοντας: "Η Ferrari και η BMW δεν έχουν σταθεί ακόμα καλά και δουλειά της ομάδας μας είναι να δώσουν στο Λούις Χάμιλτον και τον Φερνάντο Αλόνσο ένα μονοθέσιο ανταγωνιστικό. Δεν υπάρχει ικανοποίηση, υπάρχει όμως μεγάλο και ιδιαίτερο κίνητρο".



TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ