FORMULA 1

Formula 1: Το "Τόκιο Drift" του Χάμιλτον τον έβαλε σε μπελάδες

Ο Λούις Χάμιλτον κάνει "Τόκιο Drift"
Ο Λούις Χάμιλτον κάνει "Τόκιο Drift" PRINT SCREEN INSTAGRAM

Μια νυχτερινή βόλτα του Λιούις Χάμιλτον στo Τόκιο της Ιαπωνίας με ένα νοικιασμένο Nissan GT-R (R34) στάθηκε αφορμή να δεχθεί κριτική για επικίνδυνη οδήγηση σε δημόσιους δρόμους - ενώ και η εταιρεία ενοικιάσεων δεν το είδε με τόσο καλό μάτι.

Ο ίδιος ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα VIDEO που τον δείχνει να ντριφτάρει στους δημόσιους δρόμους της ιαπωνικής πρωτεύουσας, να κάνει «ντόνατς» σε ένα ανοιχτό χώρο στάθμευσης και να αναπτύσσει υπερβολική ταχύτητα στις λεωφόρους.

Οδηγώντας όλη τη χρονιά τη δύστροπη και προβληματική Mercedes W13, ο Χάμιλτον παρηγόρησε τα οδηγικά του ένστικτα με ένα Nissan GT-R πρώτης γενιάς, ένα από τα κορυφαία σπορ αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής των τελευταίων δεκαετιών, στους δρόμους της ιαπωνικής πόλης.

Ο συνεπιβάτης του κινηματογράφησε τη βόλτα τους με καλό εξοπλισμό και έφτιαξε ένα καλά μονταρισμένο VIDEO, το οποίο εν συνεχεία ο Λιούις το ανέβασε στο Instagram με τη λεζάντα "μου αρέσει να οδηγώ μόνο στην πίστα, αλλά κάνω και εξαιρέσεις".

Στη διάρκεια του VIDEO φαίνεται να βγαίνει καπνός από το σύστημα μετάδοσης, από τον επιλογέα ταχυτήτων και μέσα στην καμπίνα, με αποτέλεσμα η εταιρεία ενοικίασης του αυτοκινήτου να εκφράσει τη δυσθυμία της, γράφοντας:

"Αυτό είναι ένα αυτοκίνητο από τις ενοικιάσεις Omoshiro, αλλά αυτό το video δεν έγινε με την άδειά μας. Αυτός ο τρόπος οδήγησης είναι αυστηρά απαγορευμένος".

Ο Λούις Χάμιλτον
Ο Λούις Χάμιλτον AP IMAGES


Πέρα από την εταιρεία που νοίκιασε το GT-R της σε έναν επτάκις πρωταθλητή της Formula 1, ο Λιούις κατηγορήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από πολλούς ακολούθους του για επικίνδυνη οδήγηση σε δημόσιους δρόμους, που θα μπορούσε να είχε θέσει σε κίνδυνο τις ζωές άλλων χρηστών του δρόμου.

TAGS FORMULA 1 F1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ MERCEDES F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ