FORMULA 1

Formula 1, Κατάρ GP: Στους αγωνοδίκες ο Φερστάπεν, πριν από τον αγώνα της Κυριακής η απόφαση

Formula 1, Κατάρ GP: Στους αγωνοδίκες ο Φερστάπεν, πριν από τον αγώνα της Κυριακής η απόφαση

Αγωνία για Red Bull και Mercedes, καθώς ο Μαξ Φερστάπεν κλήθηκε από τους αγωνοδίκες, οι οποίοι θα κρίνουν αν σεβάστηκε ή όχι το καθεστώς κίτρινης σημαίας στο φινάλε των κατατακτηρίων δοκιμών του Grand Prix του Κατάρ.

Το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 θα μνημονεύεται για δεκαετίες και ακόμη έχουμε τρεις αγώνες για την ολοκλήρωσή του. Λίγη ώρα μετά από τις κατατακτήριες του Grand Prix στο Κατάρ, οι αγωνοδίκες κάλεσαν τον Μαξ Φερστάπεν σε ακρόαση για να ξεκαθαρίσει αν ο Ολλανδός σεβάστηκε ή όχι το καθεστώς κίτρινης σημαίας που υπήρξε προς το τέλος της διαδικασίας, όταν ελαστικό του Πιερ Γκασλί... εξερράγη.

Ο Φερστάπεν θα βρεθεί στους αγωνοδίκες στις 13:00 της Κυριακής, λίγες ώρες πριν από την εκκίνηση του αγώνα (16:00, LIVE από το SPORT24), με την Red Bull και με την Mercedes να αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις καθώς η μάχη για το πρωτάθλημα οδηγών, αλλά και εκείνη για το πρωτάθλημα κατασκευαστών, βρίσκονται σε οριακό σημείο. Επόμενοι αγώνες στην Σαουδική Αραβία και στο Άμπου Ντάμπι, με τον Φερστάπεν να προηγείται με 14 βαθμούς του Χάμιλτον.

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες οδηγών και κατασκευαστών

TAGS FORMULA 1 ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΚΑΤΑΡ GP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ