STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολα τα φιλικά της Τετάρτης (13/8)

Ολα τα φιλικά της Τετάρτης (13/8)
INTIME SPORTS

Αρκετά γκολ επιτεύχθηκαν στα φιλικά των ομάδων της Super League, που διεξήχθησαν την Τετάρτη (13/8).

Πολλές ομάδες επηρεάστηκαν από την ζέστη, που επικρατούσε στη χώρα. Αλλοι όχι. Οπως και να έχει, οι προπονητές έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα δέκα ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

ΣΙΓΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ολυμπιακός - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0

Ολυμπιακός και Αθλέτικ Μπιλμπάο έμειναν ισόπαλοι δίχως τέρματα στην φιλική αναμέτρηση του "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Τίμησαν τον Βαλβέρδε οι Πειραιώτες πριν την σέντρα.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ

Ιωνικός - Πανιώνιος 1-1

Ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ιωνικό σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη μεταξύ των δύο ομάδων, με την επιστροφή του Απόστολου Γιάννου να αποτελεί μια θετική εξέλιξη .

ΑΙΣΘΗΤΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΒΟΙΩΤΟΙ

Λαμία - Λεβαδειακός 1-2

Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-1 επί της Λαμίας σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων και έδειξε βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

Καλλονή - Ουντινέζε 2-2

Η Καλλονή επιστρέφοντας και τυπικά στο γήπεδό της, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την ιταλική Ουντινέζε, σε ένα σπουδαίο φιλικό για τη νησιωτική ομάδα.

ΕΠΕΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΪΡΑΜΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ

Παναθηναϊκός-Παναχαϊκή 1-0

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να πείσει με την εμφάνιση του και έχοντας και πάλι τον Μπεργκ να δίνει το καλό παράδειγμα επικράτησε της Παναχαϊκής σε φιλικό με 1-0. Μοναδικό όφελος ότι πήραν χρόνο στα πόδια τους Στιλ, Μπούι και Μπούρμπος.

ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 3-2

Ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη με 3-2 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι, σε μία αναμέτρηση που οι δύο ομάδες έδειξαν δύο διαφορετικά πρόσωπα.

ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΕΡΑΝΤΟ

Εργοτέλης - ΠΑΟ Κρουσώνα 0-0

Χωρίς γκολ έληξε το φιλικό του Εργοτέλη, με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κρουσώνα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

ΞΕΜΠΟΥΚΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΚΑΤΟΥΖΟ

ΟΦΗ - Γιούχτας 4-0

Αποτελεσματικός ήταν ο ΟΦΗ στο φιλικό του Γεντί Κουλέ, με αντίπαλο τον Γιούχτα, σε βάρος του οποίου σκόραρε τέσσερις φορές (4-0).

ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ

Skoda Ξάνθη - Απόλλων Λεμεσού 2-0

Με γκολ των Μπέρτου και Καπετάνου από τα πρώτα λεπτά, η Skoda Ξάνθη επιβλήθηκε με 2-0 του Απόλλωνα Λεμεσού σε φιλική αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στα Πηγάδια.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΝΙΚΗ

ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 4-2

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε τα φιλικά του παιχνίδια επικρατώντας με 4-2 της Βέροιας στους "Ζωσιμάδες". Διαβάστε αναλυτικά τι έγινε.

=================================================================

ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ο ΜΠΑΡΜΠΟΖΑ

ΑΕΚ - Διμήνι 5-0

Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με το Διμήνι (5-0), δείχνοντας ικανοποιητικά δείγματα γραφής. Οι Σβάρνας, Μπρέσεβιτς, Μπαρμπόζα, Ντακόλ και Αραβίδης πέτυχαν τα γκολ (VIDEOS).

ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΥΒΕΛΙΔΗ ΣΤΟ 23'

Ηρακλής-Απόλλων Σμύρνης 0-1

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε του Ηρακλή με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καρπενήσι με το γκολ του Κυβελίδη στο 23'.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ