STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 3-2

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 3-2

Ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη με 3-2 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι, σε μία αναμέτρηση που οι δύο ομάδες έδειξαν δύο διαφορετικά πρόσωπα.

Ο Ατρόμητος κέρδισε με 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Περιστέρι, και στην οποία οι επιθέσεις των δύο ομάδων λειτουργούσαν εξαιρετικά, οι άμυνές τους, όμως... έμπαζαν.

Με τις δύο ομάδες να διανύουν βίους αντίθετους μετά τις ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League καθώς οι μεν Περιστεριώτες αποκλείστηκαν από τη Σαράγεβο, οι δε Αρκάδες πανηγύρισαν μία εξαιρετική πρόκριση επί της Μάιντς και περιμένουν τη Μακάμπι για τα πλέι-οφ, διεξήχθη το φιλικό παιχνίδι στο Περιστέρι.

Στο 33΄ ο Κούρος άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο, ενώ στο 54΄ ο Παπάζογλου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Περιστερίου, με τον Ναπολεόνι να σημειώνει το 3-0, τρία λεπτά αργότερα.

Ο Αστέρας Τρίπολης μείωσε με τα γκολ του Πάρα στο 71' και το αυτογκόλ του Ταυλαρίδη στο 83'. Γιώργος Παράσχος και Στάικος Βεργέτης δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα, με τους γηπεδούχους να στρέφονται στην πρεμιέρα της Super League και τους φιλοξενούμενους στη μάχη με τους Ισραηλινούς για το Europa League.

Αυτό που έμεινε ήταν τα δύο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα των δύο ομάδων, με το καλό τους να είναι το επιθετικό και το κακό τους, το αμυντικό.

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Αστέρα για τον τερματοφύλακα Τόμας Κοσίσκι και τον μεσοεπιθετικό Φακούντο Πάρα, αλλά και για τον 17χρονο Καμερουνέζο Άσεν, που τελεί ακόμη υπό δοκιμή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος:Μπάρκας, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γεωργίου, Δημούτσος, Μπάλλας, Φάμπιο, Τάτος, Παπάζογλου.
Έπαιξαν ακόμα οι: Τσέναμο, Ταυλαρίδης, Θεολόγου, Γιαννούλης, Πίτου Γκαρσία, Ενγκουέμ, Καραμάνος, Λημνιός, Ναπολεόνι
Αστέρας:Κοσίσκι, Λούι, Κυριακόπουλος, Γκοιάν, Παπαχρήστος, Τσοκάνης, Ουσέρο, Νίκο Φερνάντεθ, Μάσα, Μπακασέτας, Ντε Μπλάσις. Έπαιξαν ακόμα οι Μπαντής, Γογωνάς, Παντελιάδης, Καστριτσέας, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Άσεν, Ρόλε, Πάρα, Τριανταφύλλης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ