ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ιωνικός - Πανιώνιος 1-1

Ιωνικός - Πανιώνιος 1-1

Ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ιωνικό σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη μεταξύ των δύο ομάδων, με την επιστροφή του Απόστολου Γιάννου να αποτελεί μια θετική εξέλιξη .

Ισόπαλη με σκορ 1-1 έληξε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Πανιωνίου και του Ιωνικού στη Νίκαια, χάρη στα γκολ του Τσίγκα και του Σμυρλή αντίστοιχα, με τους "κυανέρυθρους" να είναι εμφανώς καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια της. Επέστρεψε ο Απόστολος Γιάννου, που θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της Super League.

Την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες που έως τώρα δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, είχε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου έδειξαν μία εξαιρετική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, αποδίδοντας κατά διαστήματα ικανοποιητικό ποδόσφαιρο.

Στο 18ο λεπτό οι "κυανέρυθροι έφτασαν" μία ανάσα από το να ανοίξουν το σκορ, όμως το πέναλτι που κέρδισε ο Σμυρλής δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ ο Φουρλάνος (που ήταν ο καλύτερος της αναμέτρησης), βλέποντας τον τερματοφύλακα του Ιωνικού να του το αρνείται.

Στο 28' ο Ιστορικός είχε μία ακόμη πολύ καλή στιγμή, με το δυνατό σουτ του Γκέζου να απομακρύνει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Ιωνικού. Στο 33' έκανε το 1-0, με τον Τσίγκα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και στο 50' κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σμυρλή που βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στα θετικά προσμετράται η επιστροφή του Απόστολου Γιάννου που τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του και είναι έτοιμος για την 1η αγωνιστική της Super League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Μέξι, Χαροντάκης (46' Τασουλής), Χατζηησαΐας, Χολέβας, Γκίνη, Φουρλάνος, Βουτσιώτης, Σμυρλής, Ντάαγκρας (46' Μασούρας), Π.Γκεζος.

Έπαιξαν και οι: Σιώπης, Αποστόλου, Μπούζας, Ζαχαράκης, Γιάννου.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ