ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Καλλονή - Ουντινέζε 2-2

Καλλονή - Ουντινέζε 2-2

Η Καλλονή επιστρέφοντας και τυπικά στο γήπεδό της, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την ιταλική Ουντινέζε, σε ένα σπουδαίο φιλικό για τη νησιωτική ομάδα.

Η Καλλονή συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς την πανηγυρική επιστροφή της στη φυσική της έδρα διαδέχτηκε η σπουδαία, αν και φιλική, ισοπαλία επί της ιταλικής Ουντινέζε με 2-2. Μανούσος και Λεοζίνιο τα γκολ για την ελληνική ομάδα.

Σε ένα γεμάτο από 3.000 Μυτιληνιούς φιλάθλους, Δημοτικό Στάδιο, η Καλλονή άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Μανούσου, δύο λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι Ιταλοί με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα, στη σύνθεσή τους ισοφάρισαν έντεκα μόλις λεπτά αργότερα με το γκολ του μεγάλου τους αστεριού, Ντι Νατάλε.

Και ενώ εκείνη την ώρα ο Παναγιώτης Κονέ, ήταν στα γραφεία της ιταλικής ομάδας στο Ούντινε και υπέγραφε το σύμβολαιό του, ο Λεοζίνιο ανατρεπόταν από τον Μπρκιτς και κέρδιζε το πέναλτι. Ο Βραζιλιάνος μέσος των "σαρδελών" το εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε, εκ νέου, το προβάδισμα στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Ο Μουριέλ στο 65' ισοφάρισε το παιχνίδι σε 2-2, αποτέλεσμα το όποιο έμελλε να είναι και το τελικό της αναμέτρησης. Η Καλλονή πέρα από το θετικό αποτέλεσμα επί μίας αντιπάλου πολύ δυνατής, που αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, κρατά επίσης και την επιστροφή στο "σπίτι" της, ειδικά μετά την ταλαιπωρία των μετακινήσεων στην οποία υπέστη την περυσινή σεζόν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλλονή (Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης (90’ Κριπιντήρης), Βαλιός, Μπαρέρα (80’ Κύπρου), Καλτσάς (64’ Στεφάνοβιτς), Ναβάρο (88’ Γιώργου), Γιορέντε (88’ Μπουρούς), Μανούσος (80’ Χωριανόπουλος), Λεοζίνιο (80’ Κεϊτά), Καμαρά (75’ Μίνγκας), Αντέχο.

Ουντινέζε (Στραματσιόνι): Μπρκιτς, Ορτό (76’ Λόπεζ), Πασκουάλε (63’ Ριέρα), Μπελμόντε (81’ Μπούμπνιτς), Ντανίλο, Άλαν, Μπαντού (88’ Γιάνκτο), Φερνάντες (50’ Πίντσι), Μουριέλ (67’ Θερό), Ντι Νατάλε, Βίντμερ (63’ Πίρις).

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ