ΟΦΗ

ΟΦΗ - Γιούχτας 4-0

ΟΦΗ - Γιούχτας 4-0

Αποτελεσματικός ήταν ο ΟΦΗ στο φιλικό του Γεντί Κουλέ, με αντίπαλο τον Γιούχτα, σε βάρος του οποίου σκόραρε τέσσερις φορές (4-0).

Ο Τζέναρο Γκατούζο εφάρμοσε και πάλι το 3-5-2, ενώ σκόραρε και πάλι ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος δείχνει να έχει επιστρέψει για τα καλά μετά τον σοβαρό τραυματισμό και την πολύμηνη απουσία του.

Στο 19΄ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαμπρόπουλου και προβολή του Μακρή και στο 38΄ διπλασίασε τα τέρματα του. Μετά από σεντρα του Φραγκουλάκη, ο Πετρόπουλος έκανε το σουτ και με την βοήθεια του δοκαριού, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στο 43' ο Δημαράκης κράτησε το 2-0, όταν απέκρουσε διαδοχικά σουτ των Λαμπρόπουλου και Μακρή.

Πέντε αλλαγές έκανε ο Γκατούζο στο ξεκίνημα της επανάληψης. Δαμιανάκης, Φαζός, Κάλαϊτζιτς, Μπανούσης και Μαραθιανός πέρασαν στο παιχνίδι, αντί των Στάθη, Τριποτσέρη, Μειτέ, Πετρόπουλου και Μακρή.

Ο Λαμπρόπουλος στο 69΄ έκανε το 3-0 με κεφαλιά και έπειτα από σέντρα του Κουτσιανικούλη και το τελικό 4-0 (88') προήλθε μετά από άψογη συνεργασία των Μπολάκη και Μαραθιανού με τον δεύτερο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

OΦΗ: Δασκαλάκης, Στάθης, Λαμπρόπουλος, Τριποτσέρης, Μειτέ, Αντελέγιε, Μακρής, Ραζάκ, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Πετρόπουλος

Γιούχτας: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Σεληνιωτάκης, Κορτσινίδης, Ζαφειρίδης, Παπαδιός, Καραντινάκης, Κωσταντίνου, Ηλιόπουλος, Ρόβας

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ