ΞΑΝΘΗ

Skoda Ξάνθη - Απόλλων Λεμεσού 2-0

Skoda Ξάνθη - Απόλλων Λεμεσού 2-0
INTIME SPORTS

Με γκολ των Μπέρτου και Καπετάνου από τα πρώτα λεπτά, η Skoda Ξάνθη επιβλήθηκε με 2-0 του Απόλλωνα Λεμεσού σε φιλική αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στα Πηγάδια.

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Μπέρτος δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Αντράντε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Ακολούθησε στο 16' ένα πανέμορφο τέρμα του Καπετάνου ο οποίος απέφυγε μέσα στην περιοχή τον Αντράντε και με αριστερό πλασέ σημείωσε το τελικό 2-0.

Στην κερκίδα βρέθηκε ο Κάλβο, ο αποκλεισμός του οποίου προκάλεσε έκπληξη και απομένει να φανεί αν θα υπάρξουν εξελίξεις από τη στιγμή που χρησιμοποιήθηκε ο υπό δοκιμή Ελιότ Γκραντίν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Skoda Ξάνθη σημείωσε κι άλλα δύο γκολ με τον Αργύρη Μπαρέττα που ακυρώθηκαν. Αυτή δε ήταν η πρώτη νίκη της στα φιλικά προετοιμασίας και το επόμενο και τελευταίο είναι με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή (18:45).

Μεταξύ των θεατών της αναμέτρησης ήταν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Πανόπουλος.

SKODA ΞΑΝΘΗ:Κυριακίδης (65’ Ζαρόπουλος), Μπέρτος (65’ Λαζαρίδης), Καρυπίδης (46’ Λισγάρας), Γούτας (65’ Μπαρέττας), Γουάλας (65’ Κολλαράς), Φλίσκας (46’ Παπαστεριανός), Λουσέρο (65’ Κομεσίδης), Βασιλακάκης (46’ Ομπόντο), Ολιβέιρα (55’ Μπαξεβανίδης), Σολτάνι (46’ Γκραντίν – υπό δοκιμή), Καπετάνος (55’ Ράνος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ:Μιγκέλ, Ρομάν, Ρέζεκ, Μεριέμ, Γκι, Ρομπέρτ, Παπουλής, Αγγελης, Αντράντε, Χαμντανί, Βασιλείου.

Έπαιξαν και οι: Χίντι, Φερέρα, Νικολάε, Ροτζέριο, Σανκόι, Μερκης, Λόπεζ, Στυλιανού, Ρέινολντς, Παναγιώτου.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ