CHAMPIONS LEAGUE

Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδρίτης, Pre-Game

Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδρίτης, Pre-Game

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του Champions League με στόχο ακόμα μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Δείτε πιθανές συνθέσεις, τελευταία νέα, αφιερώματα και αναλύσεις στο pre-game του Sport24.gr (videos)

O Ολυμπιακός προβάρει το ευρωπαϊκό του κοστούμι και είναι έτοιμος για μια μεγάλη βραδιά στο κατάμεστο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (21:45, LIVE στο Sport24.gr ), την οποία περιμένουν τα εκατομμύρια των πιστών του. Το Sport24.gr ετοίμασε ένα απολαυστικό pre-game με αφιερώματα, αναλύσεις και όλες τις ειδήσεις των δύο αντιπάλων για να... είστε έτοιμοι για τη σέντρα.

Το πιθανό σχήμα του Ολυμπιακού

Αναφορικά με τα πλάνα του Μίτσελ, να πούμε κατ' αρχάς πως υπήρξε ένα μίνι απρόοπτο με το Λεάντρο Σαλίνο στην προπόνηση της Δευτέρας, καθώς ένιωσε ένα "τσίμπημα" στον δικέφαλο και σύμφωνα με πληροφορίες δεν διανυκτέρευσε στου Ρέντη. Όλα δείχνουν πως ο Βραζιλιάνος δεν θα βοηθήσει απόψε, με τον Ομάρ να μπαίνει στο αρχικό σχήμα και να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα και στην 4άδα της άμυνας -από δεξιά προς τα αριστερά- οι Ομάρ, Μποτία, Αμπιντάλ και Μαζουακού. Οι Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι στον χώρο του κέντρου, ο Τσόρι Ντομίνγκες πίσω από τον Μήτρογλου και στις πτέρυγες οι Αφελάι και Ντουρμάζ σε ένα 4-2-3-1. Οι Εντινγκά και Φουστέρ διεκδικούν επίσης θέση σε αυτό το σχήμα.

Αν πάει σε 4-4-2 με ρόμβο ο Μίτσελ, ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, η 4άδα της άμυνας δεν θα αλλάξει, οι Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι και Ντομίνγκες θα είναι η 4άδα του κέντρου, με τους Αφελάι και Μήτρογλου στην επίθεση. Εδώ θέση διεκδικούν οι Ντουρμάζ και Μπενίτεζ σύμφωνα με τα πλάνα του Ισπανού προπονητή.

Αυτούς κατεβάζει ο Σιμεόνε

Όσο για τους φιλοξενούμενους, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν αναμένεται να κάνει ιδιαίτερες εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα. Ο Μογιά θα είναι στο τέρμα, ο Χουανφράν δεξιά, οι Γκοντίν και Μιράντα στο κέντρο της άμυνας και αριστερά ο Σικέιρα. Οι Γκάμπι και Σουάρεθ μπροστά τους, στα ακρα οι Κόκε και Γκαρθία, με έναν εκ των Γκριεζμάν και Τουράν να διεκδικούν την θέση πίσω από τον Μάντζουκιτς, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Θρυλικό Pre-Game

Το... background του Ολυμπιακός-Ατλέτικο

Ο Μίτσελ που είχε πάρει τον... αέρα του Σιμεόνε ως παίκτης, η αφιλόξενη για τους Μαδριλένους Ελλάδα και τα 9 χρόνια φαγούρας κόντρα σε Ισπανούς. Διαβάστε τα μικρά "μυστικά" του Ολυμπιακός-Ατλέτικο.

Το γήπεδο των κορεό

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζουν ακόμη μία εντυπωσιακή χωρογραφία το βράδυ της Τρίτης (16/9), πριν την έναρξη του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρεμιέρα του φετινού Champions League. (pics+videos).

Με τα ερυθρόλευκα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί απόψε (16/9, 21:45) με την κλασική του ερυθρόλευκη εμφάνιση κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Με κίτρινα η Πρωταθλήτρια Ισπανίας και πράσινα ο τερματοφύλακάς της.

Τεχνική ανάλυση της Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα (16/9, 21:45) των ομίλων του Champions League και το Sport24.gr προχωράει στην τεχνική ανάλυση των "ροχιμπλάνκος" του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Μίτσελ: "Να παραδοθούμε; Oύτε εγώ ούτε οι 35.000 στο γήπεδο"

Θα παλέψουμε σα να μην υπάρχει αύριο. Αυτό είναι το μήνυμα του Μίτσελ στους συμπατριώτες του ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Διαβάστε τις δηλώσεις του στη "Marca".

Ρομπέρτο: "Να τους δείξουμε τι σημαίνει Θρύλος"

Ο Ρομπέρτο στέλνει, μέσω της "Stadio", το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού και στην Ατλέτικο Μαδρίτης ενόψει του αποψινού αγώνα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

"Ο Ολυμπιακός ξόδεψε 17,4 εκ. ευρώ και η Ατλέτικο 112 εκ. ευρώ"

Η "ΑS" παρουσίασε το προφίλ του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και αναφέρθηκε στις μετεγγραφές των δυο ομάδων. Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα.

Το tweet της Ατλέτικο και ο Ζιοβάνι

Δείτε το tweet της Ατλέτικο Μαδρίτης για το "Γ. Καραϊσκάκης" και την φιλοξενία του Ολυμπιακού και πως αντέδρασαν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι όταν είδαν τον Ζιοβάνι στην τοιχογραφία του press room.

Μια "ενδεκάδα" Ατλέτικο!

Το Sport24.gr παρουσιάζει έντεκα ξεχωριστά κεφάλαια από την ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης, πρώτης αντιπάλου του Ολυμπιακού (16/9, 21:45) στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (pics & videos)

Από τα χαμηλά (57η) στα ψηλά (27η) της ΟΥΕΦΑ

Από την 57η θέση του 1999 ο Ολυμπιακός βρέθηκε πέρυσι στην 27η της κατάταξης της ΟΥΕΦΑ, της υψηλότερης στην ιστορία του, χάρη στις επιτυχίες που είχε τα τελευταία χρόνια.

Η Ισπανία, μας πληγώνει

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ατλέτικο στην έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ σε μία αναμέτρηση με προϊστορία. Θυμηθείτε τι έκαναν οι "ερυθρόλευκοι" και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες στο παρελθόν κόντρα σε ισπανικούς συλλόγους.

Κίνδυνος-θάνατος στα στημένα η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έρχεται στην Αθήνα για το ματς με τον Ολυμπιακό υποψιασμένη και έτοιμη να χτυπήσει με την... αεροπορία. Πάνω από το 50% των γκολ έχουν μπει από στημένες μπάλες (VIDEOS)!

Μίτσελ: "Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι"

Ο Μίτσελ τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος από κάθε άποψη για το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, χωρίς ωστόσο να μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί το βράδυ της Τρίτης (16/9, 21:45) στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ρομπέρτο: "Μπορούμε να κερδίσουμε"

Ο Ρομπέρτο τόνισε πως δεν βλέπει το ματς σαν ρεβάνς απέναντι στην πρώτη ομάδα του, χαρακτήρισε ως τιμή του το γεγονός πως φοράει το περιβραχιόνιο και επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει την Ατλέτικο.

Σιμεόνε: "Το πιο δύσκολο ματς του ομίλου"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με στυλ και προσωπικότητα, υποστηρίζοντας πως η Ατλέτικο θα έχει δύσκολο έργο το βράδυ της Τρίτης (16/9, 21:45) στο Φάληρο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ