VIRAL

Διάσημος παίκτης των darts πίκαρε με στιλ την Λίβερπουλ, για την ήττα από την Έβερτον

Διάσημος παίκτης των darts πίκαρε με στιλ την Λίβερπουλ, για την ήττα από την Έβερτον

Η ήττα της Λίβερπουλ από την Έβερτον την εκτροχίασε από τη μάχη του τίτλου και έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους της για πικάρισμα στους φίλους των ρεντς, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον διάσημο παίκτη darts και φαν της Γιουνάιτεντ, Λουκ Λίτλερ.

Ο 17χρονος Λουκ Λίτλερ καμαρώνει για το ότι είναι ο νεαρότερος που έχει βρεθεί ποτέ σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στα βελάκια, ωστόσο για τον ίδιο το γεγονός που τον κάνει πιο υπερήφανο από κάθε άλλο είναι το δέσιμό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ως ακραιφνής φαν των κόκκινων διαβόλων έχει αντιπάθεια για το αντίπαλο δέος, την Λίβερπουλ, που φροντίζει να τη δείχνει και να την εκφράζει με κάθε ευκαιρία, με τους κόκκινους να του δίνουν τροφή με την ήττα τους στο "Γκούντισον" και εκείνον να αξιοποιεί την... ασίστ.

Αυτό το έκανε κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε τουρνουά στο Λίβερπουλ, με τον σπεσιαλίστα των darts να μην "μασάει" από την παρουσία αρκετών οπαδών της ρεντς στην αίθουσα και να τους πικάρει, υψώνοντας δύο δάχτυλα με το αριστερό του χέρι.

Όσα και τα γκολ που πανηγύρισε η Έβερτον το βράδυ της Τετάρτης, με τους Μπράνθγουεϊτ και Κάλβερτ-Λιούιν να νικούν τον Άλισον και να ελαχιστοποιούν ουσιαστικά τις ελπίδες της συμπολίτισσας για να πανηγυρίσει τον τίτλο της Premier League στο Last Dance του Γιούργκεν Κλοπ.

TAGS VIRAL ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΒΕΡΤΟΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ