ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός ξόδεψε 17,4 εκ. ευρώ και η Ατλέτικο 112 εκ. ευρώ"

"Ο Ολυμπιακός ξόδεψε 17,4 εκ. ευρώ και η Ατλέτικο 112 εκ. ευρώ"
INTIME SPORTS

Η "ΑS" παρουσίασε το προφίλ του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και αναφέρθηκε στις μετεγγραφές των δυο ομάδων. Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα.

Το προφίλ του Ολυμπιακού θέλησε να σκιαγραφήσει η "AS" ενόψει του αποψινού αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και έβαλε κάτω τα νούμερα, θέλοντας να καταδείξει την πολιτική των Πειραιωτών στις καλοκαιρινές τους μετεγγραφές έναντι σε αυτή των "ροχιμπλάνκος".

Ο τίτλος του κειμένου είναι: "Ο Ολυμπιακός υπέγραψε 16 παίκτες με συνολικά 17,4 εκ. ευρώ", και μετέπειτα παραθέτει τα ονόματα των παικτών που "αγκυροβόλησαν" στο Λιμάνι αυτό το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, οι Μήτρογλου, Ντουρμάζ, Μπενίτεζ, Αφελάι, Μποτία, Φορτούνης, Ντοσεβί, Μαζουακού, Αμπιντάλ, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Κασάμι, Αυλωνίτης, Καραμάνος, Μιλιβόγεβιτς και Γιαννούλης ήρθαν στην ομάδα είτε με μετεγγραφή είτε με δανεισμό και πρόκειται για 16 παίκτες έναντι 18 το περασμένο καλοκαίρι.

Το ποσό έφτασε τα 17,4 εκ. ευρώ, την ώρα που η Ατλέτικο ξόδεψε 112 εκ. ευρώ το καλοκαίρι, δείγμα της διαφοράς των οικονομικών μεγεθών ανάμεσα στα δυο κλαμπ.

Επίσης, το δημοσίευμα κάνει ειδική μνεία στον Κασάμι, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Φούλαμ και αποτέλεσε την ακριβότερη κίνηση του Ολυμπιακού, ενώ γίνεται αναφορά και στις πωλήσεις παικτών όπως οι Μανωλάς, Σάμαρης και Μήτρογλου, που έβαλαν στα ταμεία των Πειραιωτών ένα ποσό της τάξεως των 38 εκ. ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ