ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λαρεντζάκης: "Η φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών, για αυτό έχουμε τέτοια επιτυχία"

Λαρεντζάκης: "Η φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών, για αυτό έχουμε τέτοια επιτυχία"
PRINT SCREEN

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανέδειξε τη φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα ως τη βάση για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της EuroLeague.

Μερικές ώρες πριν από τη δεύτερη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα (26/4, 22:00, Match Center από το SPORT24) για τα playoffs της EuroLeague, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης αναφορικά με τις προσδοκίες του στην αρχή της καριέρας του στους ερυθρόλευκους και για την κριτική του κόσμου. Εξήγησε ποια είναι η φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα και την ανέδειξε ως την αιτία των επιτυχιών των Πειραιωτών.

"Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα, ήθελα να δοκιμαστώ και να δω αν μπορώ να καταφέρω να βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο, αν μπορώ να βρίσκομαι εδώ. Δούλευα πολύ και με τον Ανδρέα (σ.σ. Γκατζούλη) σε καθημερινή βάση. Ο κόουτς μού έδωσε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκα πλήρως.

Ο κόσμος, επειδή είναι πολύ παθιασμένος με τις ομάδες, ασκεί κριτική και πίεση. Μερικές φορές αυτό γίνεται για καλό, γιατί σε πεισμώνει και προσπαθείς να ανταπεξέλθεις για να αποδείξεις ότι όλα αυτά που λέγονται ή γράφονται, μόνο καλύτερο μπορούν να σε κάνουν", εξήγησε ο Έλληνας διεθνής αναφορικά με την κριτική του κόσμου και συνέχισε αναλύοντας την φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα:

"Η φιλοσοφία του κόουτς στηρίζεται πάρα πολύ στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών, μεταξύ παικτών και προπονητικού σταφ. Για αυτό και έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνουμε τέτοια επιτυχία. Μακάρι να συνεργαστούμε για καιρό ακόμα".

Ο Αϊζέια Κάναν κλήθηκε να μιλήσει και εκείνος για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να ζητήσει κάτι άλλο από έναν συμπαίκτη, με τον οποίο θα πήγαινε ακόμα και στον πόλεμο: "Ως συμπαίκτης του, δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα, μπορείς να πας στον πόλεμο μαζί του. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε εκείνον είναι ότι είναι μαχητής, δεν φοβάται στην κρίσιμη στιγμή."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ