ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το tweet της Ατλέτικο και ο Ζιοβάνι

Το tweet της Ατλέτικο και ο Ζιοβάνι

Δείτε το tweet της Ατλέτικο Μαδρίτης για το "Γ. Καραϊσκάκης" και την φιλοξενία του Ολυμπιακού και πως αντέδρασαν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι όταν είδαν τον Ζιοβάνι στην τοιχογραφία του press room.

Στον χώρο που φιλοξενείται η αίθουσα Τύπου του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αλλά και η press working area για τους δημοσιογράφους, ο τοίχος στο σημείο της υποδοχής είναι ντυμένος με στιγμιότυπα από παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες ξεπροβάλλει ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα από μια φάση της αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης, όπου παρακολουθείται από δύο παίκτες των "μερένγκες".

Οι Ισπανοί απεσταλμένοι χάζευαν την τοιχογραφία και το μάτι τους έπεσε πάνω στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Εκστασιασμένος ένας εξ αυτών άρχισε να δείχνει τον Ζιοβάνι στον τοίχο, να φωνάζει το όνομα του και να χτυπά το στήθος του στο μέρος της καρδιάς.

Εξήγησε στους συναδέλφους του την αγάπη που τρέφει για τον Βραζιλιάνο εξαιτίας της... πελατειακής σχέσης που είχε με την Ρεάλ Μαδρίτης, "μισητής αντιπάλου" της Ατλέτικο, ενώ τους υπενθύμιζε την χαρακτηριστική κίνηση του Ζιοβάνι με τα χέρια μετά από ένα τέρμα που είχε σκοράρει στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Όσον αφορά τις πρώτες παραμονής των "ροχιμπλάνκος" στην Ελλάδα, οι Μαδριλένοι μοιάζουν εξόχως ευχαριστημένοι από τα όσα έχουν συναντήσει στην χώρα μας.

" Πολύ όμορφο το γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Ευχαριστούμε πολύ τον Ολυμπιακό για τη φιλοξενία". Αυτό είναι το χαρακτηριστικό "τιτίβισμα" της Ατλέτικο Μαδρίτης, στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ