WRC

Το Acropolis της Citroen

Το Acropolis της Citroen

H Citroen συγκέντρωσε σε ένα video τις καλύτερες στιγμές της στο Ράλλυ Ακρόπολις. Δεύτερη θέση για τον Ντάνι Σόρδο και επικράτηση του Ρόμπερτ Κουμπίτσα στη WRC 2. Δείτε το video.

H... ζωή είναι δύσκολη για τη Citroen φέτος στους αγώνες που δεν συμμετέχει ο Σεμπαστιάν Λεμπ, ωστόσο στο Ράλλυ Ακρόπολις οι Γάλλοι τα πήγαν εξαιρετικά.

Δεύτερη θέση για τον Ντάνι Σόρδο με τον Ισπανό να επιστρέφει στο βάθρο μετά από την τρίτη θέση στο Μόντε Κάρλο. " Το αποτέλεσμα στο Ακρόπολις μου έδωσε αυτοπεποίθηση", υποστήριξε ο οδηγός από την Καντάμπρια, ενώ σίγουρος αισθάνεται και ο συνοδηγός του, Κάρλος δελ Μπάριο μετά το σοβαρό λάθος του στην Αργεντινή.

Ο Μίκο Χίρβονεν έχασε και την έβδομη θέση από τον Μάρτιν Πρόκοπ, όμως η Citroen αποζημιώθηκε με την επικράτηση του Ρόμπερτ Κουμπίτσα στην κατηγορία WRC 2.

O πρώην νικητής του καναδικού Grand Prix στη Φόρμουλα 1 όχι μόνο νίκησε, αλλά και με διαφορά κοντά στα δύο λεπτά από τον δεύτερο. Ωστόσο δεν κάνει όνειρα τίτλου.

" Υπάρχει μηδενική πιθανότητα. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Δεν είχα πείρα πριν από την Πορτογαλία, δεν είχα οδηγήσει ποτέ στο χώμα και σχεδόν όλοι οι αγώνες φέτος γίνονται στο χώμα", είπε ο Πολωνός.

Η Citroen συγκέντρωσε σε ένα video όλες τις καλύτερες στιγμές της στο Ράλλυ Ακρόπολις.

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ