FORMULA 1

Εξακόσιες φορές συγνώμη ο Φέτελ

Εξακόσιες φορές συγνώμη ο Φέτελ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ απολογήθηκε στους εργαζομενους στο εργοστάσιο της Red Bull στο Μίλτον Κέινς σύμφωνα με τον Κρίστιαν Χόρνερ.

Μέχρι το επόμενο Grand Prix στη Σαγκάη ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα συνεχίζει να ζητάει συγνώμη για την απόφαση του να μην υπακούσει στην εντολή της Red Bull και να μη μείνει πίσω από τον Μαρκ Γουέμπερ στη Σεπάνγκ.

Ο τρις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε ήδη ζητήσει συγνώμη από τον τιμέιτ του μετά το τέλος του αγώνα σύμφωνα με την ομάδα, όμως δεν... γλύτωσε ακόμη.

Σύμφωνα με τον Κρίστιαν Χόρνερ ο Γερμανός βρέθηκε στο εργοστάσιο της ομάδας στο Μίλτον Κέινς και απολογήθηκε για την πράξη του στους εργαζόμενους της ομάδας, οι οποίοι είναι 600 στο σύνολο.

"Είπε πως δεν μπορεί να γυρίσει πίσω το χρόνο και δέχθηκε πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό. Ζήτησε συγνώμη από την ομάδα και καθέναν από τους εργαζομενους για τις πράξεις του, γιατί αναγνωρίζει πως η ομάδα είναι σημαντική και το να είσαι μέλος μιας ομάδας είναι απαραίτητο για να διεκδικήσεις αυτά τα πρωταθλήματα", δήλωσε ο Χόρνερ.

Και ο ίδιος ο Αυστριακός δέχθηκε τα πυρά του μάνατζερ του Γουέμπερ, Φλάβιο Μπριατόρε για τη στάση του λίγο μετά το συμβάν, εξαιτίας της επιλογής του Έιντριαν Νιούι να παραβρεθεί στην απονομή και όχι του ίδιου του Χόρνερ.

Πάντως στη Red Bull έχουν κλείσει ήδη το θέμα και προετοιμάζονται για την επόμενη δοκιμασία στη Σαγκάη.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ