FORMULA 1

Ζήτησε συγνώμη ο Φέτελ

Ζήτησε συγνώμη ο Φέτελ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Μαρκ Γουέμπερ. Ο Γερμανός νίκησε στη Μαλαισία, όμως αγνόησε τις εντολές της ομάδας να κρατήσουν οι οδηγοί τις θέσεις τους.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω... Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν θα χάσει τη νίκη του και ο Μαρκ Γουέμπερ θα κρατήσει τη δεύτερη θέση στο επεισοδιακό Grand Prix Μαλαισίας.

Στο τέλος των δηλώσεων του ο Γερμανός ζήτησε συγνώμη από τον τίμεϊτ του. Άφησε να εννοηθεί πως δεν κατάλαβε το νόημα της εντολής που δέχθηκε.

"Στο τέλος είχα δυνατό ρυθμό και ένα καινούργιο σετ ελαστικών με μέση γόμα. Είχα περισσότερη ταχύτητα και ήταν μια στενή μονομαχία, αλλά έκανα ένα μεγάλο λάθος σήμερα. Έπρεπε να μείνουμε στις θέσεις που βρισκόμασταν. Δεν αγνόησα την εντολή επίτηδες, αλλά τα έκανα θάλασσα.

Πήρα το προβάδισμα από τον Μαρκ και μπορώ να δω τώρα πόσο εκνευρισμένος είναι. Οφείλω να είμαι ειλικρινής και να πω την αλήθεια. Ζητώ συγνώμη. Πήρα μεγάλο ρίσκο και έπρεπε να συμπεριφερθώ καλύτερα. Αυτό δεν τον βοηθάει να νιώσει καλύτερα. Ζητώ και πάλι συγνώμη από τον Μαρκ, αυτό που έχω να πω είναι πως δεν έκανα ό,τι έκανα σκόπιμα".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ