ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Δεν πίστευε κανείς ότι θα φτάσουμε εδώ, πάμε να κερδίσουμε τον Άρη"

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια πανηγυρίζει με τον κόσμο του ΠΑΟΚ τη νίκη κόντρα στον Παναθηηναϊκό
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια πανηγυρίζει με τον κόσμο του ΠΑΟΚ τη νίκη κόντρα στον Παναθηηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνεχάρη τους συμπαίκτες του για όλη τη δουλειά αυτή τη χρονιά, δήλωσε πως κανείς δεν πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ θα φτάσει να διεκδικεί το πρωτάθλημα, ενώ έστειλε και το μήνυμά του ενόψει του "τελικού" τίτλου με τον Άρη, την Κυριακή (19/05).

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που υπέγραψε τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού με 4-1, αναφέρθηκε στην καλή δουλειά που έκανε η ομάδα του όλη αυτή τη σεζόν και τόνισε πως την Κυριακή (19/05) ο Δικέφαλος θα πάει για τη νίκη και τον τίτλο στον "τελικό" με τον Άρη στο Χαριλάου.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Δείξαμε χαρακτήρα μετά από την κακή εμφάνιση που είχαμε στη Λαμία. Είμαστε σε καλό δρόμο. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να πάμε σε ακόμα έναν τελικό στο Βικελίδης.

Η ομάδα αξίζει αυτή την αποθέωση. Δεν πίστευε κανείς ότι θα φτάσουμε εδώ. Κάναμε καλή δουλεία. Είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και θέλουμε να το πάρουμε.

Το ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο και μετά ήταν πολλά τα ματς και κάποιες φορές δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε όπως θέλαμε.

Κανείς δεν περίμενε να ότι θα φτάσουμε τόσο μακριά στο Conference League., τώρα στο πρωτάθλημα. Αξίζουν σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια. Θέλουμε να κλείσουμε αυτή τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, με το πρωτάθλημα.

Ξέρουμε ότι έπρεπε να κάνουμε τη δουλειά μας, να κερδίσουμε όλα τα ματς στην έδρα μας. Το μυαλό μας είναι μόνο στο ματς της Κυριακής. Εμείς είχαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε δυνατοί, καλή ομάδα πολύ δυνατό γκρουπ".

Για τον "τελικό" με τον Άρη: "Είναι το ντέρμπι της πόλης. Αυτά τα ματς έχουν ένταση, ψυχή. Εμείς έχουμε ένα κίνητρο παραπάνω. Δεν σκεφτόμαστε να πανηγυρίσουμε μέσα στο Χαριλάου το πρωτάθλημα. Εμείς πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για το μέλλον του: "Θα μιλήσουμε μετά το τέλος. Δεν είναι ώρα να το σκεφτώ τώρα ούτε εγώ, ούτε η ομάδα. Το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα. Οπότε με το καλό από τη Δευτέρα θα μιλήσουμε".

Μην χάσετε την Game Night:

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ