EUROLEAGUE

Το Sport24.gr με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο!

Το Sport24.gr με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο!

Το Sport24.gr βρίσκεται από την Τετάρτη (8/05) στο Λονδίνο, όπου και θα καλύψει για ακόμα μία φορά το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας. Συνεντεύξεις, βίντεο, ρεπορτάζ, δηλώσεις και όλα όσα συμβαίνουν στο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού!

Στο Λονδίνο βρίσκεται το Sport24.gr από το απόγευμα της Τετάρτης (8/05) και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας.

SUPER BASKETBALL και σήμερα το βράδυ σε ρυθμούς Final-4! Ραντεβού, αμέσως μετά από τον πρώτο ημιτελικό του Final-4 μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ. Παρουσιάζουν οι Μ. Μίχαλος, Τ. Μαγουλάς και μεταδίδουν από το Λονδίνο οι Γ. Φιλέρης, Στ. Τριαντάφυλλος, Π. Διαμαντόπουλος και Ν. Μπάκουλη.

Επίσης, δείτε το Live του μεγάλου ημιτελικού μεταξύ του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με σχολιασμό από τους Γιάννη Φιλέρη και Στέφανο Τριαντάφυλλο. Ακολουθεί το Live του Clasico ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο Λονδίνο και φίλαθλοι της ομάδας υποδέχθηκαν την αποστολή στο ξενοδοχείο όπου θα διαμένει. Οι οπαδοί των πρωταθλητών Ευρώπης ζήτησαν με συνθήματα το ευρωπαϊκό, ενώ αποθέωσαν τους παίκτες και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Ο Γιάννης Φιλέρης έφτασε στο Λονδίνο μαζί με τον Ολυμπιακό και προετοιμάζει το κλίμα για τη μεγάλη μάχη των «ερυθρολεύκων» σε μια πόλη που δεν … ξέρει μπάσκετ, αλλά θα αναδείξει τον επόμενο πρωταθλητή Ευρώπης. Μήπως θα είναι ο ίδιος με πέρσι;

Το Sport24.gr με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο!
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του πολυτιμότερος παίκτης της Euroleague. "Νιώθω πολύ καλά. Όλα είναι καλά όταν η ομάδα μου πετυχαίνει τους στόχους της", δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ . Μπαρτζώκας: "Είμαι ευχαριστημένοι που είμαστε στο φάιναλ φορ και αναζητούμε νέες προκλήσεις".

Χαλαρός, στιλάτος και... πολυτιμότερος ο Σπανούλης έκλεψε την παράσταση την παραμονή του φάιναλ-φορ, σε μια συνέντευξη Τύπου που κύλησε με ποδοσφαιρική κουβέντα για Ουέμπλεϊ και Μουρίνιο και χαχανητά από τον Μεσίνα και τον Κρστιτς. Ο απεσταλμένος του Sport24.gr, Στέφανος Τριαντάφυλλος, περιγράφει...

Ο Σέρχιο Γιούλ, ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε στο Sport24.gr για το F-4, τον ισπανικό εμφύλιο, τον Ολυμπιακό και τη σειρά της Μπαρτσελόνα με τον ΠΑΟ, ενώ έδωσε ίσες πιθανότητες σε όλες τις ομάδες για την κατάκτηση του τροπαίου, ξεκαθαρίζοντας ότι για τον ίδιο η ΤΣΣΚΑ δεν είναι φαβορί (φωτογραφίες & videos)

Η προπόνηση της Πέμπτης ήταν για τον Ολυμπιακό η πρώτη στη σάλα της O2 Arena και η τελευταία πριν τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ (VIDEOS).

Το Sport24.gr με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο!
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Γιώργος Πρίντεζης, Πέρο Άντιτς, Κώστας Παπανικολάου και Στράτος Περπέρογλου για τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας (VIDEO).

Θέματα για τον Ολυμπιακό και το φάιναλ-φορ:

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί για όγδοη φορά σε φάιναλ-φορ. Διαβάστε στο Sport24.gr τι έκανε τις προηγούμενες επτά φορές που έφτασε μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης (VIDEOS).

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει όλα τα Final-4 από το πρώτο στη Γάνδη μέχρι και το φετινό 26ο στο Λονδίνο. Θυμηθείτε στιγμές που έμειναν ανεξίτηλες στο χρόνο από κάθε διοργάνωση... (vids)

Οι Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διεκδικήσουν την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Το Sport24.gr παρουσιάζει...

Το Sport24.gr με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο!

Η Ευρωλίγκα προκάλεσε έκπληξη πέρσι με την ανάθεση του Final-4 για δύο χρονιές στο Λονδίνο . Όλα τα... φώτα στην O2 Arena που θα φιλοξενήσει φέτος και του χρόνου το κορυφαίο γεγονός του μπάσκετ! Το Sport24.gr σας ξεναγεί στο γήπεδο και σας θυμίζει που έγιναν οι προηγούμενες διοργανώσεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΤΣΣΚΑ πάει στο Φάιναλ Φορ. Πιθανότατα, να μην είναι και η τελευταία –αν σκεφτείτε πόσα μπορούν να δίνουν κάθε καλοκαίρι για να έχουν τους καλύτερους, με τον Έτορε Μεσίνα να βάζει… πλάτη για το ορθό των επιλογών. Διαβάστε τι είπε στο Sport24.gr ο Αντρέι Βατούτιν για Ολυμπιακό και Παπαλουκά

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε στη Νίκη Μπάκουλη για το φάιναλ φορ, τον Νίκο Γκάλη, τη συνέχεια της καριέρας του και τον Βασίλη Σπανούλη που δεν τον θέλει νικητή αφού θέλει ο ίδιος τον τίτλο της Ευρωλίγκα. Διαβάστε τις δηλώσεις του. (videos)

Ιδού τα ενδιαφέροντα νούμερα που αφορούν το φάιναλ-φορ. Το επίτευγμα του Σπανούλη, η επιστροφή του Παπαλουκά, η πρωτιά που κυνηγάει ο Μπαρτζώκας, τα ρεκόρ του θεσμού και όλα όσα πρέπει να ξέρετε ή να... θυμηθείτε πριν το τζάμπολ στο Λονδίνο.

Το Sport24.gr με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο!

Αποστολή στο Λονδίνο: Στέφανος Τριαντάφυλλος: Το Sport24.gr βρέθηκε στη Fan Zone το μεσημέρι της Παρασκευής και σας παρουσιάζει videos από τον αγώνα επίδειξης στον οποίο πήραν μέρος μεταξύ άλλων οι Σισκάουσκας, Βούισιτς, Ρούμπιο, Λάνγκτον αλλά και οι Πιρές και Καραμπέ!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ