EUROLEAGUE

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την ΤΣΣΚΑ

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την ΤΣΣΚΑ
INTIME SPORTS

Η προπόνηση της Πέμπτης ήταν για τον Ολυμπιακό η πρώτη στη σάλα της O2 Arena και η τελευταία πριν τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ (VIDEOS).

Αποστολή στο Λονδίνο: Στέφανος Τριαντάφυλλος

Οι "ερυθρόλευκοι", που γυμνάστηκαν για περίπου 1 1/2 ώρα, δούλεψαν σε κάποια κομμάτια τακτικής και στη συνέχεια έκαναν πολλά σουτ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Έισι Λο έβαλε πάγο στον ώμο του, ενώ σούταρε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, που όπως φαίνεται θα είναι στην τελική 12άδα.

Το παρών στο τελευταίο... ζντο έδωσε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που μετά το τέλος της προπόνησης συνομίλησε αρκετή ώρα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Λίγο πριν αποχωρήσουν οι Πειραιώτες και παραδοθούν στις... ορέξεις των δημοσιογράφων, συνάντησαν και τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ που περίμεναν να ξεκινήσει η δική τους προπόνηση. Ο Τεόντοσιτς είχε ως συνήθως την τιμητική του, ενώ πολλές χαιρετούρες έκανε και ο Παπαλουκάς.

Ο Πέρο Άντιτς συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Αντόν Πονκρασόφ, ενώ ο Δημήτρης Μαυροειδής με τον συμπαίκτη του πέρσι στη Μπιλμπάο, Άαρον Τζάκσον.

SUPER BASKETBALL και σήμερα το βράδυ σε ρυθμούς Final-4! Ραντεβού, αμέσως μετά από τον πρώτο ημιτελικό του Final-4 μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παρουσιάζουν οι Μ. Μίχαλος, Τ. Μαγουλάς και μεταδίδουν από το Λονδίνο οι Γ. Φιλέρης, Στ. Τριαντάφυλλος, Π. Διαμαντόπουλος και Ν. Μπάκουλη.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ