EUROLEAGUE

Videos του Sport24.gr από την Fan Zone

Videos του Sport24.gr από την Fan Zone

Αποστολή στο Λονδίνο: Στέφανος Τριαντάφυλλος: Το Sport24.gr βρέθηκε στη Fan Zone το μεσημέρι της Παρασκευής και σας παρουσιάζει videos από τον αγώνα επίδειξης στον οποίο πήραν μέρος μεταξύ άλλων οι Σισκάουσκας, Βούισιτς, Ρούμπιο, Λάνγκτον αλλά και οι Πιρές και Καραμπέ!

Αποστολή στο Λονδίνο: Στέφανος Τριαντάφυλλος

H Fan Zone γέμισε με μπασκετικές- και όχι μόνο- προσωπικότητες το μεσημέρη της Παρασκευής. Αθλητές όπως οι Σισκάουσκας, Βούισιτς, Ρούμπιο, Λάνγκτον αλλά και οι Πιρές και Καραμπέ, πήραν μέρος σε αγώνα επίδειξης.

Ο Τζόρντι Μπερντομέου έκανε το τζάμπολ με τους Γάλλος ποδοσφαιριστές να προσπαθούν... μάτια να διακριθούν. Λίγο αργότερα όμως η πορτοκαλί μπάλα έδωσε τη θέση της σε μία ασπρόμαυρη, με αποτέλεσμα οι Πιρές και Καρεμπέ να δείξουν τις μαγικές του ικανότητες!

"Είναι μια πολύ ωραία πρωτοβουλία της Ευρωλίγκας", δήλωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ για την εκδήλωση "προσθέτοντας ότι ο αθλητισμός είναι ένας". Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Στο φάιναλ-φορ παίζουν δύο ομάδες στις οποίες έχω αγωνιστεί, τον Ολυμπιακό και την Ρεάλ. Αυτές υποστηρίζω".

"Θα είναι πολύ ενδιαφέρον φάιναλ-φορ με καλά παιχνίδια", δήλωσε ο Βούισιτς. "Ο Ολυμπιακός έχει κάτι το ξεχωριστό. Έχει πολύ καλή φήμη και έχει και τον Σπανούλη. Γιατί να μην το ξαναπάρει; Εχω όμορφες αναμνήσεις από το πέρασμά μου από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό", πρόσθεσε.

Ο Σισκάουσκας που έχασε τις κρίσιμες βολές στον περσινό τελικό ρωτήθηκε αν ήθελε να ξαναπαίξει αυτό το παιχνίδι: "Δεν είναι μόνο αυτό, πολλά παιχνίδια θα ήθελα να ξαναπάιξω", απάντησε. Στη συνέχεια τόνισε ότι "θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς το σημερινό. Ιδιες ομάδες, αλλά υπάρχουν διαφορετικοί παίκτες ενώ δεν είναι ο τελικός, αλλά ο ημιτελικός της διοργάνωσης".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ