EUROLEAGUE

Περπέρογλου: "Πιστεύω στην ομάδα"

Περπέρογλου: "Πιστεύω στην ομάδα"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Γιώργος Πρίντεζης, Πέρο Άντιτς, Κώστας Παπανικολάου και Στράτος Περπέρογλου για τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας (VIDEO).

Αποστολή στο Λονδίνου: Στέφανος Τριαντάφυλλος

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (10/05) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με φόντο τον τελικό της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα προπονήθηκαν, χωρίς προβλήματα και πλέον επικεντρώνονται στον ημιτελικό με τους Ρώσους .

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε για την έννοια της ομάδας, τονίζοντας πώς πιστεύει πολύ στους "ερυθρόλευκους": " Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Μπορούμε να τα καταφέρουμε στον ημιτελικό. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας".

τι θέλουμε να αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαίο" και συνέχισε λέγοντας ότι "νιώθουμε σαν μια παρέα και έτσι λειτουργούμε. Θέλουμε οπότε να τελειώσουμε το ευρωπαϊκό ταξίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο", είπε ο Γιώργος Πρίντεζης για το περυσινό κατόρθωμα των Πειραιωτών.

Ο Πέρο Άντιτς ανέφερε: " Είναι μια καλή ομάδα με πολύ ταλέντο και ποιότητα. Και πολύ καλή χημεία, πρέπει να προσθέσω. Κι εμείς, όμως, αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ. Και αφού είμαστε εδώ θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό".

SUPER BASKETBALL και σήμερα το βράδυ σε ρυθμούς Final-4! Ραντεβού, αμέσως μετά από τον πρώτο ημιτελικό του Final-4 μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παρουσιάζουν οι Μ. Μίχαλος, Τ. Μαγουλάς και μεταδίδουν από το Λονδίνο οι Γ. Φιλέρης, Στ. Τριαντάφυλλος, Π. Διαμαντόπουλος και Ν. Μπάκουλη.

Παπανικολάου: "Η περυσινή ομάδα ήταν υπερδύναμη"

Ο Κώστας Παπανικολάου από την πλευρά του, δήλωσε: " Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν, χωρίς αμφιβολία. Εμείς δείξαμε ότι τίποτα δεν έγινε στην τύχη. Δείξαμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στο φάιναλ-φορ για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας". Και αναφέρθηκε πιο αναλυτικά στην ΤΣΣΚΑ λέγοντας: " Η περσινή ομάδα ήταν υπερομάδα, η υπερδύναμη των τελευταίων ετών. Και η φετινή, όμως, έχει εμπειρία και ποιότητα. Πρέπει από τη μεριά μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Τέλος ο Κάιλ Χάινς είπε: " Είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για μας. Το να παίρνεις μέρος σε ένα φάιναλ-φορ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά μετά το περσινό, που όλοι ήθελαν να μας κερδίσουν. Παίζουμε ξανά με την ΤΣΣΚΑ και προσπαθούμε να ξεχάσουμε το περσινό".

Όσον αφορά την φροντ λάιν της ΤΣΣΚΑ, ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού είπε: " Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ ψηλή ομάδα, αλλά αυτό απλά σημαίνει ότι εμείς θα πρέπει να κάνουμε ακόμη καλύτερη δουλειά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ