BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ισπανία: Το κίνητρο κάνει τη διαφορά στη La Liga

Rayo Vallecano players celebrate after Rayo's Raul de Tomas scored his side's opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Rayo Vallecano and Real Madrid at the Vallecas stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 18, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
Rayo Vallecano players celebrate after Rayo's Raul de Tomas scored his side's opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Rayo Vallecano and Real Madrid at the Vallecas stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 18, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez) © 2024 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Δύο σημεία από την La Liga έχει εντοπίσει για σήμερα το BetMarket.gr και έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Βαλένθια με την Αλαβές. Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν στον τελευταίο αγώνα με την Μπαρτσελόνα, με την αποβολή του Μαμαρντασβίλι να τους κοστίζει αρκετά, μιας και είχαν βρεθεί μπροστά στο σκορ, όμως έχασαν εν τέλει με 4-2. Συνολικά βέβαια η σεζόν που έχουν κάνει οι Νυχτερίδες είναι πέρα για πέρα επιτυχημένη, μιας και ξεκίνησαν με ένα αρκετά νεανικό ρόστερ και με χαμηλό μπάτζετ, όμως, πλέον διεκδικούν ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Αλαβές από την άλλη με τις δύο συνεχόμενες νίκες της καθάρισε με την υπόθεση παραμονή, μιας και απέχει αρκετά πλέον από την ζώνη του υποβιβασμού. Η έδρα της αποτελεί και το μεγάλο της όπλο, οπότε αντίστοιχα όταν απομακρύνεται από αυτή, έχει θέματα.

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, μιας και η Βαλένθια διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ η Αλαβές δεν έχει κάποιον στόχο στις εναπομείνασες αγωνιστικές. Συν τοις άλλοις, η παράδοση είναι με τις Νυχτερίδες, όπου αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στο Μεστάγια μετρά 7 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία ματς. Θα πάμε, λοιπόν, με τον άσο σε απόδοση 2,08.

Συνεχίζουμε σε ισπανικό κλίμα και πάμε στην αναμέτρηση της Ράγιο Βαγιεκάνο με την Αλμερία όπου και εδώ έχουμε μία πανομοιότυπη κατάσταση. Σαφώς, οι γηπεδούχοι δεν διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη, αλλά παραμονή στην κατηγορία, άρα έχουν κίνητρο, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι αποχαιρετούν την κατηγορία και μαθηματικά. Η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού, θέλει όμως να καθαρίσει το συντομότερο δυνατό για να σβήσει και τις όποιες σκιές έχει γύρω της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η αλήθεια είναι πως σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, η έδρα της δεν έχει αποτελέσει το μεγάλο της όπλο και σίγουρα πριν το φινάλε, θέλει να κάνει πιο χαρούμενο τον κόσμο της. Η Αλμερία από την άλλη έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στην Segunda και στα τελευταία τρία ματς έχει πετάξει λευκή πετσέτα.

Η Αλμερία αποτελεί τον ιδανικότερο αντίπαλο για να ξεσπάσει η Ράγιο στο σπίτι της και να δώσει χαρά στο κοινό της. Περιμένουμε, λοιπόν, νίκη και με γκολ. Ο άσος με το over 1,5 έχει απόδοση 1,90,

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαλένθια – Αλαβές: 1 (απόδοση 2.08), 19:00
  • Ράγιο Βαγιεκάνο – Αλμερία: 1 και Over 1,5 (απόδοση 1,90), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ