STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα ματς της 9ης αγωνιστικής

Τα ματς της 9ης αγωνιστικής
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ

Ο ΠΑΟ έμεινε όρθιος στη Λάρισα (2-2) αλλά στην κορυφή της Superleague ξαναβρέθηκε η ΑΕΚ μετά το 4-0 επί του ΟΦΗ

Το συλλαλητήριο του κόσμου έκανε καλό στον ΠΑΟΚ, που σκόρπισε τον Πανιώνιο, στην Τούμπα με 3-1, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες για γκολ! Το ίδιο εντυπωσιακός και ο Ηρακλής που πέρασε σαν σίφουνας από την Ξάνθη νικώντας με 3-0. Ίδιο σκορ (3-0) και για τον τρομερό Αστέρα Τρίπολης μέσα στο Παγκρήτιο, επί του Εργοτέλη.
Νωρίτερα, ο Ατρόμητος πέρασε από την Καλαμαριά με 2-0, πείθοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το Σάββατο, ο Ολυμπιακός νίκησε την Βέροια με 1-0 και στρέφει το ενδιαφέρον του στον αγώνα με τη Λάτσιο, ενώ ο Λεβαδειακός έκοψε την φόρα του ΟΦΗ με 2-0.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ μετά από δύο ήττες φιλοξενεί τον ΟΦΗ του νέου "καπετάνιου" Παράσχου που θέλει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Τέλος αμφίρροπα παιχνίδια γίνονται σε Καυτανζόγλειο, Τούμπα, Παγκρήτιο και Ξάνθη.

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2007



Λεβαδειακός-Αρης 2-0

Διαιτητής: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)
Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς

Ο Λεβαδειακός με δυο γκολ του Μοντόγια νίκησε 2-0 τον Άρη που υπέστη την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι Βοιωτοί αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και σε συνδυασμό με την μέτρια εμφάνιση των παικτών του Ντούσαν Μπάγεβιτς έφθασαν στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Άρη διαμαρτύρονται για το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, επειδή στο ξεκίνημα της φάσης ο Σίσιτς τραβάει απο την φανέλα τον Νέτο.
Ολυμπιακός-Βέροια: 1-0

Διαιτητής: Γιώργος Κασναφέρης (Αθηνών)
Γήπεδο: Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός πήρε τους τρεις βαθμούς που ήθελε από την αναμέτρηση στο Φαληρικό γήπεδο με αντίπαλο την Βέροια (1-0) και αυτό είναι το μόνο που θέλει να θυμάται από το πιο νωθρό εννενηντάλεπτο του στο Καραϊσκάκη.

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2007



Απ. Καλαμαριάς-Ατρόμητος 0-2

Διαιτητής: Δημήτρης Κύρκος (Ηπείρου)
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

To "Kαυτανζόγλειο" για ένα ακόμα παιχνίδι δεν αποδείχθηκε τυχερό για τον Απόλλων Καλαμαριάς καθώς, γνώρισε μία ακόμα ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να εντυπωσιάσουν πήραν ένα εύκολο "τρίποντο" και επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα της προηγούμενης Κυριακής από τον Άρη εντός έδρας.

Ο Απόλλων έδειξε χτυπητές αδυναμίες στο παιχνίδι του και προβλημάτισε με την αγωνιστική του συμπεριφορά. Οι περίπου 600 φίλαθλοι των γηπεδούχων έφυγαν απογοητευμένοι από το γήπεδο.

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-1

Διαιτητής: Χριστόφορος Ζωγράφος (Αθηνών)
Γήπεδο: Τούμπας

Ένα 25λεπτο έφτανε στον ΠΑΟΚ για να κατακτήσει την τέταρτη φετινή του νίκη στη Super League. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" επικράτησε με 3-1 του Πανιωνίου στην Τούμπα, πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ του στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης. Σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γεωργιάδης (7'), ο Κωνσταντινίδης (15') και ο Μαλεζάς (24'), ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο 28ο λεπτό ο Πλετς.

Σκόντα Ξάνθη-Ηρακλής 0-3

Διαιτητής: Κώστας Παπασταμάτης (Αθηνών)
Γήπεδο: Ξάνθης ΑΚ Πηγαδιών

Το γήπεδο των "Πηγαδίων" αποδεικνύεται τελικά ιδιαίτερα γούρικο για τον Ηρακλή. Πέρυσι, ο "Γηραιός" πανηγύρισε την εξασφάλιση της παραμονής του στη μεγάλη κατηγορία επικρατώντας με 2-1 της Ξάνθης στο ματς της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ φέτος πέτυχε την μεγαλύτερη σε έκταση εκτός έδρας επιτυχία του με 3-0.

Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης 0-3

Διαιτητής: Ηλίας Μαζαράκος (Αρτας)
Γήπεδο: Παγκρήτιο στάδιο

Για άλλον έναν αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης απέδειξε πως ήρθε για να μείνει στην μεγάλη κατηγορία, αφού μετά την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, νίκησε με το επιβλητικό 3-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Λάρισα-Παναθηναϊκός 2-2

Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας)
Γήπεδο: Αλκαζάρ

Το τελικό 2-2 στο Αλκαρά μόνο απογοήτευση μπορεί να προκάλεσε στους δύο αντιπάλους. Οι γηπεδούχοι γιατί για άλλο ένα ματς δεν κέρδισαν εντός έδρας (παρόλο που είχαν το προβάδισμα μέχρι το 86') και από την άλλη γιατί οι "πράσινοι" γκρεμίστηκαν από την κορυφή της βαθμολογίας, μετά την ισοπαλία αυτή.

ΑΕΚ-ΟΦΗ 4-0

Διαιτητής: Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Η τραβηγμένη κόκκινη στον Λεοζίνιο στο 30ό λεπτό, ήταν η... αρχή του τέλους για τον ΟΦΗ, ο οποίος στο δεύτερο μέρος έγινε έρμαιο στα χέρια της ΑΕΚ, η οποία είχε ευκαιρίες να διευρύνει ακόμα περισσότερο το τελικό 4-0.

O ΟΦΗ ξεκίνησε δυνατά φέρνοντας μέσα στα πρώτα 8 λεπτά της αναμέτρησης δύο φορές σε δύσκολη θέση τον Μορέτο, όμως η απευθείας κόκκινη στον Λεοζίνιο στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης, άνοιξε διάπλατα το δρόμο της νίκης για την ΑΕΚ.

Η Ένωση στο δεύτερο μέρος, έκανε ότι ήθελε την άμυνα των φιλοξενουμένων και με σκόρερ τους Ριβάλντο, Μαντούκα, Μπλάνκο και Παππά επικράτησε με 4-0, έχοντας ευκαιρίες για να διευρύνει ακόμα περισσότερο το σκορ.

Οι οπαδοί της Ένωσης, παρά τα τέσσερα τέρματα της ομάδας τους, πανηγύρισαν περισσότερο αυτά της Λάρισας, η οποία κράτησε στο 2-2 τον Παναθηναϊκό και έδωσε και πάλι την ευκαρία στο "δικέφαλο" να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα
Η επόμενη αγωνιστική


Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2007

Παναθηναϊκός-Σκόντα Ξάνθη

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2007

Βέροια-Εργοτέλης
ΟΦΗ-Λάρισα
Ατρόμητος Αθηνών-Ολυμπιακός
Αρης-ΑΕΚ
Απόλλων Καλαμαριάς-Λεβαδειακός
Πανιώνιος-Ηρακλής
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ












































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ