ΞΑΝΘΗ

Skoda Ξάνθη-Ηρακλής 0-3

Skoda Ξάνθη-Ηρακλής 0-3
Ηρακλής-πανηγυρικό

Μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία για τον Ηρακλή, ο οποίος επικράτησε με 3-0 της Skoda Ξάνθης στο γήπεδο των "Πηγαδίων"

Μεγάλος πρωταγωνιστής αναμφισβήτητα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν ο Χλωρός, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 60' και σημείωσε δύο τέρματα (!) στο ημίωρο που αγωνίστηκε, ενώ τον δρόμο για τον θρίαμβο των Θεσσαλονικέων άνοιξε στο 26' με εκπληκτικό ασύλληπτο αριστερό σουτ εκτός περιοχής ο Παπαδόπουλος.
Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για τον Ηρακλή στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ο οποίος μάλιστα μπορεί να υπερηφανεύται ότι παραμένει αήττητος στη Super League από τις 22 Σεπτεμβρίου και την 2η αγωνιστική (ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα).

Στον αντίποδα, η Ξάνθη γνώρισε την τρίτη φετινή εντός έδρα ήττα της στο πρωτάθλημα (είχαν προηγηθεί οι αποτυχίες απέναντι σε Ατρόμητο και ΑΕΚ), με τους Ακρίτες να ξεκινούν το πρωτάθλημα με δύο σερί νίκες, αλλά να αγνοούν τη χαρά του "τριπόντου" εδώ και 7 αγωνιστικές.

Χαρακτηριστικό της απογοήτευσης των φίλων των γηπεδούχων από την εξέλιξη της αναμέτρησης, το γεγονός πως μετά την σημείωση του πρώτου τέρματος του Χλωρού (έκανε στο 73' το 0-2) άρχισαν να αποχωρούν από τις εξέδρες, καθώς δεν πίστευαν ότι η ομάδα τους θα μπορούσε να "γυρίσει" το ματς.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Skoda Ξάνθη: (Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Ζουέλα, Κωστούλας, Κοντοδήμος, Διγκόζης, Γκαρσία (34' Κιντάνα) Ραντζίσκι, Μπάρκογλου (65' Τόμιτς), Πόι, Καζάκης (46' Λαμπριάκος)

Ηρακλής: (Γιοβάνοβιτς): Πάρντο, Ραγκουέλ, Ιωαννίδης, Κατσαμπής, Μαλαγκουένο, Σάντος Μπίνιο, Παπαδόπουλος, Μαυρογενίδης, Κομοβολίδης (60' Χλωρός) Γκαρσία (71' Ροντρίγκο), Έμερσον (87' Πουρσανίδης)

Διαιτητής: Παπασταμάτης (Αθηνών)

Βοηθοί: Ιωσηφόγλου (Αθηνών), Καρατζίκας (Αθηνών)

4ος: Παλατιάν (Πέλλας)

Κίτρινες κάρτες: Παπαδημητρίου (Ξάνθη), Γκαρσία, Σάντος Μπίνιο, Έμερσον, Ροντρίγκο (Ηρακλής)

Με μια ματιά
Με τον τεχνικό της Ξάνθης, Νίκο Κεχαγιά, να παρατάσσει την ομάδα του με το επιθετικό σύστημα 4-3-3 (στην κορυφή της επίθεσης ο Καζάκης, με τους Πόι και Ραντζίσκι στις δύο πτέρυγες της μεσαίας γραμμής), οι Ακρίτες ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση, πίεσαν ψηλά την άμυνα του Ηρακλή, και πιστοποίησαν την υπεροχή τους με την δημιουργία δύο επικίνδυνων καταστάσεων στην εστία του Πάρντο.

Η πρώτη φάση σημειώθηκε στο 4' , με τον Πόι να κάνει ωραία κίνηση από τα δεξιά, να γυρίζει τη μπάλα κοντά στο ύψος του πέναλτι, με τον αμαρκάριστο Μπάρκογλου να κάνει το σουτ με το δεξί και τη μπάλα να φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι του Πάρντο.

Έξι λεπτά αργότερα, ο γκολκίπερ του "Γηραιού" είδε και πάλι με "ανακούφιση" τη μπάλα να περνάει άουτ, αυτή τη φορά από το σουτ με το αριστερό του Πόι μέσα από την περιοχή, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας από έξυπνη κάθετη πάσα του Ζουέλα.

Μετά το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ισορροπούν το ματς, και προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία της Ξάνθης με κινητήριους μοχλούς τους Κομβολίδη (μοναδικός προωθημένος φορ) και Έμερσον, ο οποίος προσπάθησε να κρατήσει λίγο παραπάνω τη μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο δίλεπτο 21-23, η Ξάνθη έγινε και πάλι επικίνδυνη, με τους Πόι (σουτ του με το αριστερό από το ύψος της περιοχής που κατέληξε στην αγκαλιά του Πάρντο) και Μπάρκογλου (βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, όμως δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε), όμως στο 26' ο Ηρακλής πάγωσε το γήπεδο των "Πηγαδίων" καθώς ήταν αυτός που κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Μετά από απομάκρυνση της μπάλας από τους γηπεδούχους, ο Κομβολίδης την επανέφερε με κεφαλιά προς την μεγάλη περιοχή της Ξάνθης, ο Παπαδόπουλος (ο τηλεοπτικός φακός δείχνει ότι βρίσκεται στην ίδια ευθεία με τον τελευταίο παίκτη της Ξάνθης) έκανε ωραίο κοντρόλ με το στήθος έξω από την περιοχή της Ξάνθης και με ένα ασύλληπτο αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Γκσπούρνινγκ.

Το γκολ αυτό ανέβασε ψυχολογικά τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι άρχισαν να βγαίνουν με ακόμα μεγαλύτερες αξιώσεις προς την αντίπαλη περιοχή και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, "άγγιξαν" και το δεύτερο γκολ!

Ο Έμερσον μπήκε ωραία στη μεγάλη περιοχή της Ξάνθης από τα αριστερά, έκανε το φαλτσαριστό διαγώνιο σουτ με το δεξί, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει αρχικά με υπερένταση, και στη συνέχεια η μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει σε κόρνερ.

Στο 34' ο Κεχαγιάς προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Κιντάνα στη θέση του Γκαρσία στην προσπάθειά του να κάνει την ομάδα του πιο ισχυρή στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, με το μοτίβο πάντως της αναμέτρησης να μην αλλάζει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφερναν να κρατούν με σχετική ευκολία τους αντιπάλους τους εκτός περιοχής, κρατούσαν σωστή τη μπάλα, ενώ προσπάθησαν να "χτυπήσουν" με αρκετές κάθετες μπαλιές, με αποτέλεσμα να "συλληφθούν" πέντε φορές συνολικά στο πρώτο μέρος σε θέση οφσάιντ.

Στη φάση πάντως του 40', ο Μαυρογενίδης πέρασε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης, ο Έμερσον βγήκε μόνος απέναντι στον Γκσπούρνινγκ, με το πλασέ του όμως να είναι πολύ άστοχο, στέλοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Η μοναδική καλή στιγμή της Ξάνθης μετά το πρώτο 20λεπτο σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με το συρτό σουτ του Μπάρκογλου λίγο πίσω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής να βρίσκει στη ρίζα της αριστερής δοκού του Πάρντο και να φεύγει άουτ.

Με το 1-0 εις βάρος της, ο Κεχαγιάς πέρασε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους τον Λαμπριάκο στη θέση του Καζάκη, θέλοντας να "φορτώσει" την περιοχή του Ηρακλή με έναν "βαρύ" φορ, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κερδίζουν δύο κόρνερ στο πρώτο πεντάλεπτο.

Ο Ηρακλής από την πλευρά του δεν προσπάθησε να αναλάβει πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες στο δεύτερο μέρος, επικεντρώθηκε στο να διαφυλάξει το πολύτιμο γι'αυτόν 1-0, με τους Ακρίτες να έχουν την εδαφική υπεροχή αλλά να αδυνατούν να δημιουργήσουν ουσιαστικούς κινδύνους για τον Πάρντο.

Στο 57' το σουτ του Μπάρκογλου έφυγε αρκετά άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον γκολκίπερ των "κυανολεύκων", ενώ στο 65' ο Κεχαγιάς έριξε το τελευταίο του χαρτί στο ματς, αποσύροντας τον Μπάρκογλου και περνώντας στη θέση του τον Τόμιτς.

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε δύο αλλαγές, με τους Χλωρό (60') και Ροντρίγκο (70'), με τους δύο αυτούς παίκτες να τον δικαιώνουν απόλυτα, καθώς συνεργάστηκαν στη φάση του δεύτερου τέρματος του Ηρακλή στο 73, το οποίο ήρθε τρία λεπτά μετά την μεγάλη ευκαιρία του Μαυρογενίδη (απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Γκσπούρνινγκ στο τετ α τετ που είχε με τον δεξιό μπακ των φιλοξενουμένων)!

Σε μία εξαιρετική αντεπίθεση, ο Ροντρίγκο ανέλαβε το ρόλο του δημιουργού βγάζοντας υπέροχη κάθετη μπαλιά στον Χλωρό, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης, για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Μετά το 0-2, η Ξάνθη, μή έχοντας άλλες επιλογές, πέρασε όλη στην επίθεση και στα επόμενα λεπτά έχασε πολλές ευκαιρίες, με τους Πόι' (σουτ μέσα από την περιοχή που αποκρούστηκε από τον Κατσαμπή), Λαμπριάκο και Πόι (κεφαλιές που κατέληξαν στην αγκαλιά του Πάρντο), ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν "απροστάτευτοι" πίσω, με τον Ηρακλη να τους "τιμωρεί" για μία ακόμη φορά.

Ο Έμερσον έβγαλε όμορφη κάθετη μπαλιά, ο ο Μαυρογενίδης βγήκε και πάλι στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Χλωρό ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε μπροστά σε κενή εστία να κάνει το 3-0 για την ομάδα του, σε ένα γκολ που σημειώθηκε σαν σε προπόνηση.

Το γκολ της τιμής για την Ξάνθη δεν ήρθε στα τελευταία λεπτά, καθώς η εκτέλεση φάουλ από τον Τόμιτς βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Πάρντο, με το τελικό σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τους παίκτες του Ηρακλή να πανηγυρίζουν μαζί με τους λιγοστούς "ηρωικούς" οπαδούς τους που τους ακολούθησαν στην Ξάνθη.

Συνέντευξη Τύπου
Νίκος Κεχαγιάς (τεχνικός Skoda Ξάνθη): " Ήταν μία πολύ κακή μέρα και ένα κακό αποτέλεσμα για μας. Μία ντροπιαστική ήττα για την ιστορία της ομάδας μας και αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα εγώ προσωπικά και νομίζω πως πρέπει όλοι όσοι είμαστε στην ομάδα και όσοι την αγαπούν να κάνουν μια προσπάθεια για να στηρίξουν τους παίκτες.

Δεν τελείωσε τίποτα ακόμη και θα πρέπει να είμαστε δυνατοί. Τώρα χρειάζεται και η ομάδα και οι παίκτες στήριξη. Κοιτάζουμε μπροστά και δεν κατεβάζουμε το κεφάλι. Έχει δείξει αυτή η ομάδα ότι σε δυσκολότερες συνθήκες έχει αντεπεξέλθει.

Δεν είμαι άνθρωπος που εγκαταλείπω μία προσπάθεια αλλά θα κάνω πρώτα μία συζήτηση με τον κ. Πανόπουλο και μετά θα δούμε.

Δεν γνωρίζω κάτι με το θέμα που προέκυψε για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Λαμπριάκο. Η ομάδα ψάχνει για παίκτες αλλά δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο. Έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα από τα παιχνίδια που βρίσκομαι στον πάγκο. Πρέπει να δίνουμε το κίνητρο εμείς στον κόσμο για να μας βοηθήσει".







Ιβάν Γιοβάνοβιτς (τεχνικός Ηρακλή): "Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλές κόντρα επιθέσεις, εκτός από το 0-1 είχαμε και καλές προϋποθέσεις που δεν εκμεταλλευτήκαμε είτε γιατί δεν είχαμε σωστή μεταβίβαση στην τελευταία πάση είτε όχι προετοιμασμένοι απέναντι στην ζώνη.

Σε ένα παιχνίδι που έχεις τον έλεγχο και δεν κάνεις τις φάσεις για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν λογικό δεχτήκαμε την πίεση από την Ξάνθη. Αφού περάσαμε αυτόν τον χρόνο η Ξάνθη πίεσε κι άλλο με μας να πετυχαίνουμε το δεύτερο γκολ και εξασφαλίσαμε τη νίκη.

Είναι μία τεράστια νίκη που έχει μεγάλη σημασία για μας, όμως το φετινό πρωτάθλημα είναι αμφίρροπό με όλους να μπορούν να κερδίσουν όλους και για αυτό θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι.Εμείς από αύριο θα πρέπει να ξεκινούμε την προετοιμασία μας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Μέχρι το σημερινό παιχνίδι είχαμε τους ίδιους βαθμούς εντός και εκτός έδρας. Όσον αφορά την Ξάνθη από την στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ έπρεπε να ανέβουν οι γραμμές της.

Είναι αρκετά σίγουρα τα οφέλη από το σημερινό παιχνίδι. Τα γκολ δεν εξαρτώνται μόνο από τους επιθετικούς αλλά και από τους μέσους να κάνουν την σωστή τροφοδότηση.

Δεν παίζαμε χωρίς άγχος. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Πέρυσι εδώ μέσα παιζόταν μία κατηγορία και μία ιστορία 100 χρόνων για τον Ηρακλή κι όποιος ήταν πέρσι μέσα στα αποδυτήρια μπορεί να καταλάβει τι αισθανόμασταν όλοι μας".

Όλα τα λεφτά...
O Γιάννης Χλωρός, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 60' στη θέση του Κομβολίδη και έβγαλε "ασπροπρόσωπο" τον προπονητή του, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς σημείωσε δύο τέρματα σε διάστημα 13 λεπτών, μετατρέποντας το "εύθραστο" 0-1 σε ένα επικό 3-0.

Η αγωνιστική άνοδος του Ηρακλη, ο οποίος παραμένει αήττητος εδώ και 7 αγωνιστικές, με την τελευταία του ήττα στο πρωτάθλημα να σημειώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τα τρομέρα κενά στην απόδοσή της που είχε η Ξάνθη. Στο πρώτο μέρος φάνηκε μόνο στο πρώτο 20λεπτο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο μόνο το 0-2 στο 73' άρχισε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία του Πάρντο.

Το απόρθητο φρούριο των "Πηγαδίων". Πέρυσι γνώρισε την μοναδική ήττα στο "σπίτι" της την τελευταία αγωνιστική από τον Ηρακλή, σε ένα μας βαθμολογικά αδιάφορο για αυτήν, ενώ στη φετινή Super League μετράει 3 ήττες στα πρώτα 5 ματς που έχει δώσει εντός έδρας.

To Live του αγώνα...
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
(Γιοβάνοβιτς): Πάρντο, Ραγκουέλ, Ιωαννίδης, Κατσαμπής, Μαλαγκουένο, Σάντος Μπίνιο, Παπαδόπουλος, Μαυρογενίδης, Κομοβολίδης, Γκαρσία, Έμερσον.
Η 11άδα των γηπεδούχων
(Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Ζουέλα, Κωστούλας, Κοντοδήμος, Διγκόζης, Γκαρσία, Ραντζίσκι, Μπάρκογλου, Πόι, Καζάκης
1' Έναρξη αγώνα
Ξεκίνησε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ηρακλή.
4' Σουτ Ξάνθη Μπάρκογλου
Πρώτη καλή στιγμή για την Ξάνθη στο ματς. Ωραία κίνηση από τα δεξιά από τον Πόι, έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή, με τον αμαρκάριστο Μπάρκογλου να κάνει το σουτ με το δεξί και τη μπάλα να φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι του Πάρντο.
5' Σχόλιο
Η Ξάνθη ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση, έχοντας περισσότερο επιθετικές βλέψεις.
10' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής Γκαρσία
Πρώτη κίτρινη για παίκτη του Ηρακλη, στον Γκαρσία για σκληρό φάουλ στον Ραντζίσκι.
10' Σουτ Ξάνθη Πόι
Δεύτερη καλή στιγμή για την Ξάνθη, που έχει αποκτήσει τον έλεγχο του ματς. Κάθετη μπαλιά του Ζουέλα στη μεγάλη περιοχή, με τον Πόι να έχει πάρει καλή θέση και να κάνει το σουτ με το αριστερό, με τη μπάλα να φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι του Πάρντο.
15' Κίτρινη κάρτα Ξάνθη Παπαδημητρίου
17' Σχόλιο
Ο Ηρακλής έχει ισορροπήσει το παιχνίδι, προσπαθώντας να απειλήσει την εστία της Ξάνθης με κινητήριους μοχλούς τους Κομβολίδη και Έμερσον.
21' Σουτ Ξάνθη Πόι
Ωραίος ελιγμός του Πόι μέσα στην περιοχή του Ηρακλή, με το σουτ του με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης περιοχής να καταλήγει στην αγκαλιά του Πάρντο, που είχε καλή τοποθέτηση.
23' Ευκαιρία Ξάνθη
Ο Μπάρκογλου έχασε την ευκαιρία για κάτι καλό, καθώς δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ από πλεονεκτική θέση.
26' Γκολ Ηρακλής Παπαδόπουλος
1-0 για τον Ηρακλή! Μετά από απομάκρυνση της μπάλας από την περιοχή των γηπεδούχων, ο Κομβολίδης πήρε την κεφαλιά, με τον Παπαδόπουλο (στην ίδια ευθεία με τους αμυντικούς της Ξάνθης), να κάνει ωραίο κοντρόλ με το στήθος έξω από την περιοχή της Ξάνθης και με ένα ασύλληπτο αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Γκσπούρνινγκ.
30' Ευκαιρία Ηρακλής
Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή να κάνει το 2-0. Ο Έμερσον μπήκε ωραία στη μεγάλη περιοχή της Ξάνθης από τα αριστερά, έκανε το φαλτσαριστό διαγώνιο σουτ με το δεξί, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει αρχικά με υπερένταση, και στη συνέχεια η μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει σε κόρνερ.
34' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Κιντάνα να παίρνει τη θέση του Γκαρσία.
35' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής Σάντος Μπίνιο
40' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής Έμερσον
43' Ευκαιρία Ηρακλής
Νέα ευκαιρία από τον Ηρακλή να κάνει το 2-0. Μπαλιά στον Μαυρογενίδη στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης, ο Έμερσον μόνος απέναντι στον Γκσπούρνινγκ, με το πλασέ του να είναι πολύ κακό και να φεύγει ψηλά άουτ.
45' Ευκαιρία Ξάνθη
Ευκαιρία για την Ξάνθη να κάνει το 1-1. Συρτό σουτ του Μπάρκογλου έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε στη ρίζα της αριστερής δοκού και έφυγε άουτ.
45' Λήξη ημιχρόνου
Τέλος πρώτου ημιχρόνου.
46' Αλλαγή παίκτη
Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Λαμπριάκο να παίρνει τη θέση του Καζάκη.
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
50' Σχόλιο
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, ψάχνοντας την ισοφάριση και έχουν ήδη κερδίσει δύο κόρνερ.
55' Σχόλιο
Η Ξάνθη προσπαθεί να κλείσει τον Ηρακλή στα καρέ του, με τον "Γηραιό" να έχει σωστή αμυντική διάταξη και να κρατάει το υπέρ του 1-0
57' Σουτ Ξάνθη Μπάρκογλου
Πρώτο σουτ από την Ξάνθη στο δεύτερο μέρος, με τον Μπάρκογλου να επιχειρεί το σουτ εκτός περιοχής, χωρίς πάντως να προβληματίσει ιδιαίτερα τον Πάρντο.
59' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Πρώτη αλλαγή για τον Ηρακλή, με τον Χλωρό να παίρνει τη θέση του Κομβολίδη.
64' Ευκαιρία Ξάνθη
Εκτέλεση φάουλ του Μπάρκογλου, η μπάλα πέρασε από όλους, με τον Ραντζίσκι να μην καταφέρνει να κάνει την προβολή.
65' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Τόμιτς να περνά στη θέση του Μπάρκογλου.
70' Ευκαιρία Ηρακλής
Ωραία αντεπίθεση από τον Ηρακλή, με τον Μαυρογενίδη να φεύγει "βέλος" προς την περιοχή της Ξάνθης, να κάνει το σουτ από θέση δεξιά μέσα στην περιοχή, με τον Γκσπούρνινγκ να αποκρούει με διπλή προσπάθεια.
70' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Δεύτερη αλλαγή για τον Ηρακλή. Ο Ροντρίγκο παίρνει τη θέση του Γκαρσία.
73' Γκολ Ηρακλής
2-0 ο Ηρακλής! Εξαιρετική αντεπίθεση από τους "κυανόλευκους", με τον Ροντρίγκο να βγάζει φοβερή κάθετη μπαλιά και τον Χλωρό να νικάει με υπέροχο πλασέ τον Γκσπούρνινγκ.
76' Σουτ Ξάνθη
Ευκαιρία να μειώσουν οι γηπεδουχοι. Ο Λαμπριάκος τροφοδοτεί τον Τόμιτς, αυτός κάνει το σουτ με το αριστερό, με την μπάλα να βρίσκει τα πόδια του Κατσαμπή και να απομακρύνεται.
79' Κεφαλιά Ξάνθη
Σέντρα του Κιντάνα, κεφαλιά του Λαμπριάκου, με τον Πάρντο να μπλοκάρει σταθερά.
81' Ευκαιρία Ξάνθη
Κεφαλιά του Πόι, κατέληξε στα χέρια του Πάρντο.
83' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής Ροντρίγκο
86' Γκολ Ηρακλής
3-0 για τον Ηρακλή! Κάθετη μπαλιά από τον Έμερσον, ο Μαυρογενίδης βγήκε και πάλι στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Χλωρό ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε μπροστά σε κενή εστία να κάνει το 3-0 για την ομάδα του.
87' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Ο Πουρσανίδης πήρε τη θέση του Έμερσον.
88' Δοκάρι Ξάνθη
Εκτέλεση φάουλ από τον Τόμιτς, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Πάρντο.

















































































TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ