ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης 0-3

Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης 0-3
αστερας πανηγυρικο

Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Αστέρα Τρίπολης που νίκησε με το επιβλητικό 3-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο

Τα χρήματα που έχουν επενδυθεί τα τελευταία χρόνια από την διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης και η σοβαρή δουλειά που γίνεται στην Αρκαδία, φαίνεται πως δεν πάνε χαμένα καθώς η ομάδα του Πάουλο Κάμπος συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους πάντες στην Super League, επικρατώντας με το ευρύ 3-0 του Εργοτέλη στην Κρήτη.
Το σκορ άνοιξε για τον Αστέρα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Φιλομένο, τα τέρματα των φιλοξενούμενων διπλασίασε στο 65' ο Σέζαρεκ, ενώ τον χορό των γκολ έκλεισε στο 75ο λεπτό ο Ροζέριο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Οι Αρκάδες πέτυχαν την τέταρτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον έχουν απομακρυνθεί αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και κρυφοκοιτάζουν Ευρώπη.

Από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης έδειξε για άλλον έναν αγώνα πολύ κακή εικόνα και αν δεν μπορεί να πάρει κάποιο βαθμό στην έδρα του από νεοφώτιστες ομάδες, τότε πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης, Θεοδωρίδης, Μελισσάς, Γραμμόζης, Τζούνιορ, Χάτζι (78' Φρακουλάκης), Μιλάντιν (58' Νατσέφσκι), Ογκνιένοβιτς, Τάσιτς (58' Κοιλιάρας).

Αστέρας Τρίπολης (Πάουλο Κάμπος): Αμπάρης, Ντε Σόουζα, Μασάρα, Μασάντο, Ψωμάς, Λαζαρίδης, Καρντόσο, Λαδάκης, Ροζέριο (88' Κουσκουνάς), Φιλόμενο (84' Ζούντι), Σέζαρεκ (79' Στρατάκης).
Με μια ματιά
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες όμως να μην χάνουν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ.

Οι "κρητικοί",μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο 4ο μόλις λεπτό το δυνατό σουτ του Γραμμόζη, ανάγκασε τον Αμπάρη να διώξει εντυπωσιακά την μπάλα, ενώ στην συνέχεια οι αμυντικοί του Εργοτέλη απομάκρυναν σε κόρνερ πριν ο Ογκνιένοβιτς γίνει επικίνδυνος.

Ο Έργοτέλης είχε τον πλήρη έλεγχο τα πρώτα 15 λεπτά, όμως στην συνέχεια οι παίκτες του Πάουλο Κάμπος κατάφεραν να ισσοροπήσουν το παιχνίδι και να βγουν μπροστά.

Οι ευκαιρίες μπροστά και από τις δύο εστίες έλειπαν και εκεί που όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα βρει Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης στο 0-0, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Καρντόσο έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Φιλόμενο αφύλαχτος στην μεγάλη περιοχή έκανε το πλασέ στην κίνηση και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πάουλο Κάμπος, παγώνοντας το Παγκρήτιο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, όμως η σωστή αμυντική λειτουργία του Αστέρα δεν τους επέτρεψε να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Αμπαρη.

Οι Αρκάδες κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 65ο λεπτό, όταν ύστερα από εξαιρετική πάσα του Φιλόμενο μέσα στην περιοχή, ο Σέζαρεκ αφύλαχτος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει πολύ μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του για την νίκη.

Κάπου εκεί ο Αστέρας έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και στο 75ο λεπτό ο Φιλόμενο κέρδισε πέναλτι από τον Κορδονούρη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ροζέριο που ευστόχησε και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, μετατρέποντας σε θρίαμβο την νίκη της ομάδας του στην Κρήτη.

Οκτώ λεπτά πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα (82') ο Εργοτέλης έφτασε πολύ κοντά στο να μειώσει το σκορ, όταν ο Μελισσάς από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με την βοήθεια του Αμπάρη.

Στις καθυστερήσεις ο Αστέρας λίγο έλειψε να κάνει το 4-0, όμως το σουτ του Κουσκουνά μπλόκαρε τελικά ο Δασκαλάκης και το 3-0 έμεινε μέχρι και το τέλευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Συνέντευξη Τύπου
Όλα τα λεφτά...
Η εκπληκτική εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης για άλλον ένα παιχνίδι. Οι Αρκάδες αποδεικνύουν αγώνα με τον αγώνα πως στόχος τους στην πρώτη τους χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, δεν είναι η παραμονή αλλά το κάτι παραπάνω.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τον απογοητευτικό Εργοτέλη. Οι κρητικοί με εξαίρεση τις ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Πανιώνιο, έχουν δείξει ένα κακό πρόσωπο, διαφορετικό από αυτό των προηγούμενων ετών στην Super League. Κάτι θα πρέπει να αλλάξει...
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων Εργοτέλης
(Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης, Θεοδωρίδης, Μελισσάς, Γραμμόζης, Τζούνιορ, Χάτζι, Μιλάντιν, Ογκνιένοβιτς, Τάσιτς.
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Αστέρας Τρίπολης
(Πάουλο Κάμπος): Αμπάρης, Ντε Σόουζα, Μασάρα, Μασάντο, Ψωμάς, Λαζαρίδης, Καρντόσο, Λαδάκης, Ροζέριο, Φιλόμενο, Σέζαρεκ.
1' Έναρξη αγώνα
14' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης Λαζαρίδης
16' Ευκαιρία Αστέρας Τρίπολης Σέζαρεκ
Πολύ καλή προσπάθεια από τον Σέζαρεκ, που στην αντεπίθεση μπήκε από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής, όμως έδιωξε σωτήρια ο Χατζί.
21' Σχόλιο
Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όμως στην συνέχεια οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, πήραν τα ηνία. Ισσοροπημένο παιχνίδι στο πρώτο εικοσάλεπτο.
35' Ευκαιρία Εργοτέλης Μελισσάς
Ο Μελλισάς κάνει την σέντρα από τα αριστερά, ύστερα από εξαιρετική επέλαση, όμως δεν βρήκε αποδέκτη.
40' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Τζούνιορ
42' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης Σέζαρεκ
45' Γκολ Αστέρας Τρίπολης Φιλόμενο
Σέντρα του Καρντόσο από τα δεξιά, ο Φιλόμενο αφύλαχτος μέσα στην περιοχή κάνει το πλασέ στην κίνηση και ανοίγει το σκορ για τον Αστέρα.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
54' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Χίμπλινγκερ
58' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Στην θέση του Μιλάντιν μπαίνει ο Νατσέφκσι.
58' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Κοιλιάρας παίρνει την θέση του Τάσιτς.
61' Σχόλιο
Οι παίκτες του Εργοτέλη πιέζουν για την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα.
65' Γκολ Αστέρας Τρίπολης Σέζαρεκ
Εξαιρετική πάσα του Φιλόμενο μέσα στην περιοχή, ο Σέζαρεκ αφύλαχτος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 2-0 για τον Αστέρα.
74' Ευκαιρία Εργοτέλης Ογκνιένοβιτς
Ωραία προσπάθεια από τον Ογκνιένοβιτς, το σουτ του όμως δεν ανησύχησε τον Αμπάρη.
75' Πέναλτι Αστέρας Τρίπολης
Ο Κορδονούρης ανατρέπει τον Φιλόμενο και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι για τον Αστέρα.
76' Γκολ Αστέρας Τρίπολης Ροζέριο
Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ροζέριο και το 3-0 είναι γεγονός.
78' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Στην θέση του Χατζί μπαίνει ο Φραγκουλάκης.
79' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Ο Στρατάκης παίρνει την θέση του Σέζαρεκ.
84' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Ο Ζούντι περνάει στην θέση του Φιλόμενο.
88' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Κουσκουνάς παίρνει την θέση του Ροζέριο.
90' Έναρξη καθυστερήσεων +3 λεπτά
93' Λήξη αγώνα























TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ